Saitaku Panko breadcrumbs
3.59

Saitaku Panko breadcrumbs

150 g

Saitaku panko is Japans paneermeel met een meer knapperige en luchtige structuur dan normaal paneermeel. Het is perfect bij o.a. Garnalen, zalm, kip en groenten.

  • Zelf toevoegen: vlees of vis naar keuze, bloem, ei en olie
  • De grote vlokken van Saitaku panko geven een extra knapperige structuur
  • Saitaku panko is vrij van genetisch gemodificeerde organismen (gmo)

Andere kochten ook

Saitaku Original mayo € 4,49 160 g
Saitaku Spicy mayo € 4,39 160 g
Saitaku Panko breadcrumbs € 3,59 150 g

Inhoud en Gewicht

  • 150 g

Contactgegevens

Ethnic Distribution
D. Egginkstraat 10, 2131 BK Hoofddorp, NL

Website
www.saitaku.co

Extra informatie

Gebruik Saitaku panko bijvoorbeeld bij gefrituurde gerechten als tonkatsu.bestuif een stuk vlees, vis of garnaal eerst met wat bloem, haal het door een losgeklopt eitje en druk het in een bord met panko totdat alles bedekt is.verhit olie in een diepe pan en bak het gepaneerde stuk vlees of vis aan beide kanten goudbruin. Laat kort uitlekken op keukenpapier en serveer met tonkatsu saus.

Merk

Saitaku

Land van oorsprong

Korea, Republiek van

Gebruik

Onbekend:
It's so easy! How to cook Tonkatsu: - 600 g of chicken breasts (beaten and flattened), veal or pork loins cut into 4 slices - 2 eggs, lightly beaten - 150 g Saitaku Panko - Salt and pepper to season - Plain flour - Oil 1. Season meat with salt and pepper. 2. Dip the meat in flour and then beaten eggs. Coat with panko. 3. Heat oil in a deep pan and shallow fry meat till golden brown. Turn meat and cook other side. When finished, drain meat on paper towels. 4. Serve with tonkatsu sauce, rice and vegetables.

Bereiding

It's so easy!
How to cook Tonkatsu:
- 600 g of chicken breasts (beaten and flattened), veal or pork loins cut into 4 slices
- 2 eggs, lightly beaten
- 150 g Saitaku Panko
- Salt and pepper to season
- Plain flour
- Oil

1. Season meat with salt and pepper.
2. Dip the meat in flour and then beaten eggs. Coat with panko.
3. Heat oil in a deep pan and shallow fry meat till golden brown. Turn meat and cook other side. When finished, drain meat on paper towels.
4. Serve with tonkatsu sauce, rice and vegetables.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren. Ten minste houdbaar tot

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Tarwe,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1569 kJ (375 kcal)
Vet1.6 Gram
waarvan verzadigd0.5 Gram
Koolhydraten77 Gram
waarvan suikers4.6 Gram
Eiwitten11 Gram
Zout0.8 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten