Extra informatie
Gebruik Saitaku panko bijvoorbeeld bij gefrituurde gerechten als tonkatsu.bestuif een stuk vlees, vis of garnaal eerst met wat bloem, haal het door een losgeklopt eitje en druk het in een bord met panko totdat alles bedekt is.verhit olie in een diepe pan en bak het gepaneerde stuk vlees of vis aan beide kanten goudbruin. Laat kort uitlekken op keukenpapier en serveer met tonkatsu saus.
Land van oorsprong
Korea, Republiek van
Gebruik
Onbekend:
It's so easy!
How to cook Tonkatsu:
- 600 g of chicken breasts (beaten and flattened), veal or pork loins cut into 4 slices
- 2 eggs, lightly beaten
- 150 g Saitaku Panko
- Salt and pepper to season
- Plain flour
- Oil
1. Season meat with salt and pepper.
2. Dip the meat in flour and then beaten eggs. Coat with panko.
3. Heat oil in a deep pan and shallow fry meat till golden brown. Turn meat and cook other side. When finished, drain meat on paper towels.
4. Serve with tonkatsu sauce, rice and vegetables.
Bereiding
It's so easy!
How to cook Tonkatsu:
- 600 g of chicken breasts (beaten and flattened), veal or pork loins cut into 4 slices
- 2 eggs, lightly beaten
- 150 g Saitaku Panko
- Salt and pepper to season
- Plain flour
- Oil
1. Season meat with salt and pepper.
2. Dip the meat in flour and then beaten eggs. Coat with panko.
3. Heat oil in a deep pan and shallow fry meat till golden brown. Turn meat and cook other side. When finished, drain meat on paper towels.
4. Serve with tonkatsu sauce, rice and vegetables.
Bewaaradvies
Koel en droog bewaren.
Ten minste houdbaar tot
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Tarwe,