Faja Lobi Surinaamse sandhia's roti
3.09

Faja Lobi Surinaamse sandhia's roti

200 g

Faja lobi sandhias roti is echte authentieke surinaamse roti, die Homemade op traditioneel hindoestaanse wijze wordt bereid. Voor gebruik enkele minuten opwarmen.

  • Duurzaam, plantaardig
  • Bereidingstijd: 5 minuten
  • 5 - 50 easy-to-use recepten. Ook geschikt voor vegetariers
  • Combineer met: Faja Lobi roti masala trafasie 360 ml

Andere kochten ook

Faja Lobi Surinaamse sandhia's roti € 3,09 200 g
Faja Lobi Sandhia's roti mini € 2,99 280 g
Faja Lobi Surinaamse sandhia's roti 3-pack € 9,27 3 stuks

Inhoud en Gewicht

  • 200 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

E-mail
info@fajalobi.nl

Faja Lobi Food B.V.
Postbus 129, 6930 AC Westervoort

Website
www.fajalobi.nl

Merk

Faja Lobi

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Opwarmen: Koekenpan: Warm Sandhia's Roti 30 seconden aan weerszijden op in een voorverwarmde koekenpan op matig vuur. Direct na opwarmen consumeren. Bereidingswijze: Roti Kip Masala: 1. 5 eetlepels olie verhitten. Eieren hard koken, pellen, 5 minuten laten afkoelen, daarna eventueel in de hete olie op matigvuur rondom bruin bakken en afscheppenvoor een krokante korst. 2. Ui (in halve ringen) en knoflook (geperst) in de overgebleven olie lichtbruin fruiten. 3. Kippendijenfilet (in reepjes gesneden) hieraan toevoegen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, gaarbakken. 4. 1 pot (360 ml) Roti Masala Trafasie (vers bereide woksaus), Trassie Trafasie, aardappels, kousenband of sperziebonen (in stukjes gesneden) en gebakken hardgekookte eieren toevoegen en omscheppen. 5. Het water toevoegen, lichtelijk omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, 15 minuten op matigvuur laten sudderen. Sandhia’s Roti opwarmenvolgens bereidingswijze op de verpakking.

Bereiding

Opwarmen: Koekenpan: Warm Sandhia's Roti 30 seconden aan weerszijden op in een voorverwarmde koekenpan op matig vuur. Direct na opwarmen consumeren. Bereidingswijze: Roti Kip Masala: 1. 5 eetlepels olie verhitten. Eieren hard koken, pellen, 5 minuten laten afkoelen, daarna eventueel in de hete olie op matigvuur rondom bruin
bakken en afscheppenvoor een krokante korst. 2. Ui (in halve ringen) en knoflook (geperst) in de overgebleven olie lichtbruin fruiten. 3. Kippendijenfilet (in reepjes gesneden) hieraan toevoegen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, gaarbakken. 4. 1 pot (360 ml) Roti Masala Trafasie (vers bereide woksaus), Trassie Trafasie, aardappels, kousenband of sperziebonen (in stukjes gesneden) en gebakken hardgekookte eieren toevoegen en omscheppen. 5. Het water toevoegen, lichtelijk omscheppen en met deksel op de pan, onder
af en toe omscheppen, 15 minuten op matigvuur laten sudderen. Sandhia’s Roti opwarmenvolgens bereidingswijze op de verpakking.

Bewaaradvies

Bewaren op kamertemperatuur. Kan ook ingevroren worden. Na openen direct gebruiken.

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Tarwe,

Kan bevatten
Melk, Mosterd, Soja,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1352 kJ (321 kcal)
Vet9.7 Gram
waarvan verzadigd1.4 Gram
Koolhydraten50 Gram
waarvan suikers1.2 Gram
Voedingsvezel1.5 Gram
Eiwitten7.6 Gram
Zout1.8 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten