Fairtrade Original Kruidenpasta Indiase tandoori
2.39

Fairtrade Original Kruidenpasta Indiase tandoori

75 g

Deze rijke mix van kruiden en specerijen is speciaal bereid voor jouw Indiase stoofpot. Kruidenboerin kalyani eet korma graag met rijst of naanbrood.

  • Alleen plantaardige ingredienten, geen kunstmatige toevoegingen
  • Rijke mix van kruiden en specerijen, uit dambulla, Sri Lanka
  • Intens kruidig, mildpittig

Andere kochten ook

Fairtrade Original Kruidenpasta Indiase tandoori € 2,39 75 g
Fairtrade Original Kruidenpasta Indiase milde curry € 2,39 75 g

Inhoud en Gewicht

  • 75 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Fairtrade Original
Postbus 115 4100 AC Culemborg

Website
www.fairtradeoriginal.nl

Extra informatie

Samen met kruidenboerin kalyani lopen we over haar land. Terwijl we praten verzamelt ze kruiden en specerijen voor de lunch. Ze weet precies wanneer ze wat moet oogsten. Voor onze maaltijd en voor de kleine fabriek waar ze jouw korma maken.

Land van oorsprong

Sri Lanka

Gebruik

Wokken:
Zelf toevoegen: - 300g kip - 350g ui, 450g sperziebonen - 125ml crème fraîche - 1 theelepel kokosolie - 400g rijst (ongekookt) Zo maak je het zelf voor 4 personen: Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in stukjes en de uien in grove stukken. Meng de kruidenpasta met 1 eetlepel crème fraîche en schep het door de kip en de uien. Laat 15 minuten marineren. Maak intussen de sperziebonen schoon en kook ze tot beetgaar. Wok het kipmengsel in olie op een hoog vuur. Voeg voor een romige saus nog 100 ml crème fraîche toe. Serveer met gekookte sperziebonen en rijst.

Bereiding

Zelf toevoegen:
- 300g kip
- 350g ui, 450g sperziebonen
- 125ml crème fraîche
- 1 theelepel kokosolie
- 400g rijst (ongekookt)

Zo maak je het zelf voor 4 personen:
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in stukjes en de uien in grove stukken. Meng de kruidenpasta met 1 eetlepel crème fraîche en schep het door de kip en de uien. Laat 15 minuten marineren. Maak intussen de sperziebonen schoon en kook ze tot beetgaar. Wok het kipmengsel in olie op een hoog vuur. Voeg voor een romige saus nog 100 ml crème fraîche toe. Serveer met gekookte sperziebonen en rijst.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren. Tenminste houdbaar tot einde: zie onderzijde

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie661 kJ (157 kcal)
Vet4.3 Gram
waarvan verzadigd2.9 Gram
Koolhydraten22 Gram
waarvan suikers1.4 Gram
Eiwitten6.8 Gram
Zout0.3 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten