Extra informatie
Kook de bami, giet af en spoel met koud water. Bak de blokjes kip in de rijstolie, voeg de boemboe, prei en spitskool toe en roerbak. Voeg de bami ketjap en soysauce toe en roerbak tot alles warm is. Serveer met 1 spiegel ei per persoon, sambal brandal, atjar en kroepoek.
Lekker met rundvlees, varkensvlees, garnalen of een vleesvervanger
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Fruit de kruidenmix in ca. 2 eetlepels olie. De in stukjes gesneden kip, vlees of garnalen toevoegen en even aanbraden. Vervolgens ook de bami-groenten mee fruiten (e.v.). Voeg de gewelde mie in gedeelten erbij en bak dit geheel al roerend op. Naar smaak zout, ketjap of sambal toevoegen, garneren met reepjes omelet, atjar, seroendeng, pikantjes, krupuk, rempejeh. Vegetarisch: het vlees vervangen door 500 gr verse bami groenten.
Bereiding
Fruit de kruidenmix in ca. 2 eetlepels olie. De in stukjes gesneden kip, vlees of garnalen toevoegen en even aanbraden. Vervolgens ook de bami-groenten mee fruiten (e.v.). Voeg de gewelde mie in gedeelten erbij en bak dit geheel al roerend op. Naar smaak zout, ketjap of sambal toevoegen, garneren met reepjes omelet, atjar, seroendeng, pikantjes, krupuk, rempejeh. Vegetarisch: het vlees vervangen door 500 gr verse bami groenten.
Allergieën
Vrij van
Glutenbevattende Granen,