Extra informatie
Over het product: Conimex javaanse pinda satesaus is gemaakt volgens authentiek indonesisch recept. Het is de perfecte saus voor bij nasi, bami of bij een oosters wokgerecht. De Conimex javaanse pinda satesaus doet het heel goed bij vlees, kip of garnalen, maar is ook een verrassende smaakmaker bij andere oosterse gerechten. De kant-en-klare saus is vegetarisch en eenvoudig te bereiden. Deze javaanse satesaus is romig en tegelijkertijd een beetje pittig, maar altijd met dat vleugje subtiliteit. Of je nu veel van de saus gebruikt of weinig, iedereen kan ervan genieten. Satesaus is een heerlijke toevoeging bij vrijwel ieder nasi- of bamigerecht. Maar ook bij andere Aziatische gerechten, zoals gado-gado is satesaus onmisbaar. Bovendien is het een heerlijke saus om je kroepoek in te dippen en is het de perfecte smaakmaker voor veel Nederlandse snacks. De satesaus van Conimex is verkrijgbaar in zowel pittige als milde varianten. Laten we wat vaker eten zoals ze dat in azie doen. In azie hebben ze een mooie, pure kijk op eten. Die is gebaseerd op eeuwenoude wijsheden over wat gezond eten is, hoe je dit bereidt en hoe je ervan geniet. Deze kennis en tradities worden van generatie op generatie overgedragen. Daarom eten mensen in azie ook vandaag de dag nog steeds gezonder, meer gebalanceerd en minder vlees dan in veel andere delen van de wereld. En ze verspillen minder voedsel. Over conimex: al sinds 1932 zorgt Conimex ervoor dat heerlijke oosterse smaken in Nederland verkrijgbaar zijn. Met Conimex producten maak je thuis in een paar stappen heerlijke, pittige Aziatische gerechten. Gebruik lekkere smaakmakers zoals kroepoek, gebakken uitjes, ketjap en sambal om jouw maaltijden elke keer weer anders te laten smaken.
Gebruik
Bereid:
BEREIDINGSWIJZE:
1. Doe de inhoud van het kuipje in een pan en voeg een gelijke hoeveelheid water toe. Bij gebruik van het hele kuipje satésaus voegt u 300 ml water toe.
2. Breng de saus onder voortdurend roeren langzaam aan de kook.
3. Laat de saus 1 minuut zachtjes doorkoken.
Serveersuggestie:
Serveer Pinda Satésaus bij nasi, bami, en andere oosterse gerechten samen met kroepoek, atjar, seroendeng en gebakken uitjes..
Bereiding
BEREIDINGSWIJZE:
1. Doe de inhoud van het kuipje in een pan en voeg een gelijke hoeveelheid water toe. Bij gebruik van het hele kuipje satésaus voegt u 300 ml water toe.
2. Breng de saus onder voortdurend roeren langzaam aan de kook.
3. Laat de saus 1 minuut zachtjes doorkoken.
Serveersuggestie:
Serveer Pinda Satésaus bij nasi, bami, en andere oosterse gerechten samen met kroepoek, atjar, seroendeng en gebakken uitjes..
Bewaaradvies
Koel en donker bewaren.
Allergieën
Bevat
Pinda's,
Glutenbevattende granen,
Maïs,
Pinda's (aardnoten),
Soja,
Tarwe,