Extra informatie
Tomatensaus met extracten van geroosterde knoflook en ui als iets het succes van je gerecht bepaalt, dan is dat een goede basis. Heinz tomato frito is een op traditionele wijze bereide tomatensaus: door de knoflook en ui 2,5 uur in olie te laten sudderen en daarna te mengen met onze heerlijke zongerijpte tomaten ontstaat een onweerstaanbare, rijke smaak. De delicate smaak en de zachte textuur maken dit de perfecte basis voor stoofgerechten, in een pasta, op een pizza of in een rijstgerecht. De variatiemogelijkheden zijn eindeloos! Uitsluitend gemaakt van tomaten geteeld in de open lucht. Zonder conserveermiddelen en glutenvrij. Ideaal voor taarten, pizza's, pastasauzen of bij gebak en grills. De beste kwaliteit zongerijpte tomaten.
Land van oorsprong
Spanje
Gebruik
Onbekend:
Groentepasta (4p)
1. Hak de knoflook fijn en snijd 1 courgette, 300g champignons en 1 paprika in blokjes.
2. Verhit de olie in een pan en voeg alle groenten toe. Bak het geheel zo'n 2 min. Voeg 2 takjes rozemarijn toe.
3. Voeg 350g Heinz Tomato Frito toe en laat de saus vervolgens zo'n 10 min sudderen.
4. Kook 300g pasta volgens verpakking gaar.
5. Giet de pasta af, leg op een bord en schep de saus over de pasta heen. Garneer met basilicumblaadjes en geraspte kaas. Eet smakelijk!
Bereiding
Groentepasta (4p)
1. Hak de knoflook fijn en snijd 1 courgette, 300g champignons en 1 paprika in blokjes.
2. Verhit de olie in een pan en voeg alle groenten toe. Bak het geheel zo'n 2 min. Voeg 2 takjes rozemarijn toe.
3. Voeg 350g Heinz Tomato Frito toe en laat de saus vervolgens zo'n 10 min sudderen.
4. Kook 300g pasta volgens verpakking gaar.
5. Giet de pasta af, leg op een bord en schep de saus over de pasta heen. Garneer met basilicumblaadjes en geraspte kaas. Eet smakelijk!
Bewaaradvies
Na openen 5 dagen houdbaar in de koelkast.
Ten minste houdbaar tot einde: zie bovenzijde.
Allergieën
Vrij van
Glutenbevattende Granen,