Extra informatie
Met de doseerjus naturel van Maggi maak je in een minuut een heerlijke, krachtige jus. Vanwege de handige verpakking is de jus gemakkelijk te doseren en kun je precies zo veel jus maken als nodig! De jus kan worden aangelengd met wat water of braadvocht en is makkelijk op te bergen door de hersluitbare verpakking. Heerlijk voor bij aardappelen of stamppot. ?maggi heeft al sinds de oprichting in 1872 door julius Maggi de missie om mensen voedsel met hoge voedingswaarden te bieden met een snelle bereidingstijd. Maggi is van oudsher bekend van het bedenken van innovatieve smaakmakers, waaronder de legendarische Maggi aroma in het iconische Maggi flesje en de bouillonblokjes. Een pot doseerbare jus is goed voor 1,5 liter jus en staat gelijk aan 5 a 6 zakjes jus. Met een beetje van jezelf en een beetje van maggi.?
Land van oorsprong
Duitsland
Gebruik
Onbekend:
Voor circa 1,5 liter jus. Dit is gelijk aan 5-6 zakjes jus.
Bepaal zelf de gewenste hoeveelheid en kracht van uw jus.
Direct strooibaar in heet water en/of braadvocht.
Variatietip!
Voeg eens stukjes fijngesneden paprika toe en kook deze mee.
Bereidingswijze
Koekenpan 1 min.
1) Bak het vlees en blus het braadvocht af met water. Neem zoveel water als je jus wilt bereiden. Zet het vuur laag en voeg, al roerend, juspoeder toe tot de gewenste dikte.
2) Laat de jus, onder af en toe roeren, nog zachtjes 1 min. doorkoken. Voeg voor een dikkere jus, extra juspoeder toe en laat even doorkoken.
Bereidingswijze
Pan 1 min.
1) Neem zo veel water als je jus wilt bereiden. Breng dit aan de kook. Voeg al roerend juspoeder toe tot de gewenste dikte.
2) Laat de jus nog zachtjes 1 min. doorkoken. Voeg voor een dikkere jus extra juspoeder toe en laat even doorkoken.
Kijk voor recepten op maggi.nl
Bereiding
Voor circa 1,5 liter jus. Dit is gelijk aan 5-6 zakjes jus.
Bepaal zelf de gewenste hoeveelheid en kracht van uw jus.
Direct strooibaar in heet water en/of braadvocht.
Variatietip!
Voeg eens stukjes fijngesneden paprika toe en kook deze mee.
Bereidingswijze
Koekenpan 1 min.
1) Bak het vlees en blus het braadvocht af met water. Neem zoveel water als je jus wilt bereiden. Zet het vuur laag en voeg, al roerend, juspoeder toe tot de gewenste dikte.
2) Laat de jus, onder af en toe roeren, nog zachtjes 1 min. doorkoken. Voeg voor een dikkere jus, extra juspoeder toe en laat even doorkoken.
Bereidingswijze
Pan 1 min.
1) Neem zo veel water als je jus wilt bereiden. Breng dit aan de kook. Voeg al roerend juspoeder toe tot de gewenste dikte.
2) Laat de jus nog zachtjes 1 min. doorkoken. Voeg voor een dikkere jus extra juspoeder toe en laat even doorkoken.
Kijk voor recepten op maggi.nl
Bewaaradvies
Na openen: bewaren op een droge, donkere plaats.
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Melk,
Tarwe,
Kan bevatten
Eieren,
Mosterd,
Selderij,
Soja,