Knorr Tratorria lasagne tradizionale
4.99

Knorr Tratorria lasagne tradizionale

500 g

Waan je even in de Italiaanse keuken met de heerlijke kruiden en smaken van deze lasagne Tradizionale.

  • Snel, makkelijk en met lekker veel groente
  • Zonder kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen
  • Benodigdheden: 300 g mager rundergehakt, 250 g champignons, 200 g spinazie
  • 3 tomaten, 1 ui, 1 teen knoflook, 40 g geraspte parmezaanse kaas

Andere kochten ook

Knorr Maaltijdmix macaroni € 1,69 61 g
Knorr Maaltijdmix spaghetti bolognese € 1,69 66 g
Knorr Maaltijdmix macaroni carbonara € 1,79 62 g
Knorr Maaltijdmix tagliatelle € 1,85 65 g

Inhoud en Gewicht

  • 500 g

Contactgegevens

Unilever Nederland, Knorr
Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Merk

Knorr

Land van oorsprong

Polen

Gebruik

Bereid:
Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje • 300 g mager rundergehakt • 200 g spinazie • 2 tomaten • 2 uien • 1 courgette • 2 tenen knoflook • 40 g geraspte Parmezaanse kaas • 350 ml magere melk • Olie Zo maak je ‘t [30 min/ oven: 40 min] 1. Verwarm de (hetelucht) oven op 190˚C. Meng de besciamella met 350 ml melk. Snij de tomaten in dunne plakken. Houd de plakken tomaat en de besciamellasaus even apart. Snipper de ui en snij de courgette in stukjes. Pers de knoflooktenen. 2. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de ui, knoflook en courgette toe en bak 2 min. mee. Voeg vervolgens de spinazie in delen toe en laat slinken. Voeg dan 550 ml water en de sausmix toe en laat ca. 2 min. doorkoken. 3. Vet een ovenschaal in. Verdeel wat gehaktsaus over de bodem. Vul de ovenschaal afwisselend met lasagnebladen, gehaktsaus en besciamellasaus. Eindig met een laagje gehaktsaus, besciamellasaus, plakjes tomaat en geraspte Parmezaanse kaas. 4. Laat de lasagne in 35-40 min. goudbruin worden in het midden van de oven.

Bereiding

Recept met lekker veel groente Boodschappenlijstje • 300 g mager rundergehakt • 200 g spinazie • 2 tomaten • 2 uien • 1 courgette • 2 tenen knoflook • 40 g geraspte Parmezaanse kaas • 350 ml magere melk • Olie Zo maak je ‘t [30 min/ oven: 40 min] 1. Verwarm de (hetelucht) oven op 190˚C. Meng de besciamella met 350 ml melk. Snij de tomaten in dunne plakken. Houd de plakken tomaat en de besciamellasaus even apart. Snipper de ui en snij de courgette in stukjes. Pers de knoflooktenen. 2. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de ui, knoflook en courgette toe en bak 2 min. mee. Voeg vervolgens de spinazie in delen toe en laat slinken. Voeg dan 550 ml water en de sausmix toe en laat ca. 2 min. doorkoken. 3. Vet een ovenschaal in. Verdeel wat gehaktsaus over de bodem. Vul de ovenschaal afwisselend met lasagnebladen, gehaktsaus en besciamellasaus. Eindig met een laagje gehaktsaus, besciamellasaus, plakjes tomaat en geraspte Parmezaanse kaas. 4. Laat de lasagne in 35-40 min. goudbruin worden in het midden van de oven.

Allergieën

Bevat
Hydroxycitronellal, Salicylaat, Glutenbevattende granen, Lactose, Melk, Tarwe,

Kan bevatten
Forel, Eieren, Glutenbevattende granen, Mosterd, Selderij, Soja,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie435 kJ (104 kcal)
Vet2.5 Gram
waarvan verzadigd0.8 Gram
Koolhydraten13 Gram
waarvan suikers3.2 Gram
Voedingsvezel1.1 Gram
Eiwitten6.9 Gram
Zout0.51 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten