Extra informatie
Al sinds 1838 was carl heinrich Knorr al aan het experimenteren met het drogen van kruiden en groenten. Dit was volgens hem de Manier om de smaak en voedingswaarde te behouden. Zijn missie was om koken voor vrouwen zo gemakkelijk mogelijk te maken, zonder dat de kwaliteit van het eten achteruit zou gaan. Vanwege de rijke historie en de invloed van chefs van over de hele wereld is culinair vakmanschap een kenmerk van Knorr geworden. Knorr is altijd op zoek naar nieuwe innovatieve producten, die het koken eenvoudiger kunnen maken. Zo ook de Knorr maaltijdmixen. Maak nu deze heerlijke Knorr tagliatelle zelf in een handomdraai. Voeg de kip en de groente toe en je zet zelf een italiaanse klassieker op tafel. Snel en makkelijk te bereiden. Binnen een handomdraai zet je een gerecht op tafel met een lekkere smaak. Deze mix is zonder toegvoegde smaakversterkers en conserveermiddelen. Bezoek de site van Knorr voor meer overheerlijke Knorr mixen. Iedere mix brengt je naar een andere smaakvolle wereld. Probeer bijvoorbeeld de mixen van uit de oven voor de lekkerste ovenschotels. Meer oor naar de oosterse keuken? ook daar heeft Knorr diverse mixen voor samengesteld. Eenvoudig, gevarieerd en voor iedereen wat lekkers: de mixen van knorr.
Land van oorsprong
Roemenië
Gebruik
Bereid:
Zelf toevoegen: • 1 ui • 1 kleine broccoli • 75 g doperwten (diepvries) • 250 g cherrytomaten • 300 g kipfilet • 250 g tagliatelle • 2 el olie Voorbereiding: Zie voorzijde voor de zelf toe te voegen ingrediënten. Snipper de ui, halveer de cherrytomaatjes en snij de broccoli in kleine roosjes. Snij als laatste de kipfilet in blokjes. Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bereidingswijze: 1. Breng in een pan de broccoliroosjes met een ruime hoeveelheid water aan de kook. Laat ze 3 min. koken, giet af en spoel ze koud. 2. Verhit ondertussen 2 el olie in een wok of hapjespan en bak hierin de kipblokjes goudbruin en gaar. Roerbak de ui enkele minuten mee. 3. Voeg 250 ml water en de inhoud van dit zakje toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg vervolgens de broccoliroosjes, de cherrytomaatjes en de doperwten toe. Laat het geheel 3 min. zachtjes koken. Schep af en toe om. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus erover.
Bereiding
Zelf toevoegen: • 1 ui • 1 kleine broccoli • 75 g doperwten (diepvries) • 250 g cherrytomaten • 300 g kipfilet • 250 g tagliatelle • 2 el olie Voorbereiding: Zie voorzijde voor de zelf toe te voegen ingrediënten. Snipper de ui, halveer de cherrytomaatjes en snij de broccoli in kleine roosjes. Snij als laatste de kipfilet in blokjes. Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bereidingswijze: 1. Breng in een pan de broccoliroosjes met een ruime hoeveelheid water aan de kook. Laat ze 3 min. koken, giet af en spoel ze koud. 2. Verhit ondertussen 2 el olie in een wok of hapjespan en bak hierin de kipblokjes goudbruin en gaar. Roerbak de ui enkele minuten mee. 3. Voeg 250 ml water en de inhoud van dit zakje toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg vervolgens de broccoliroosjes, de cherrytomaatjes en de doperwten toe. Laat het geheel 3 min. zachtjes koken. Schep af en toe om. Verdeel de tagliatelle over de borden en schep de saus erover.
Allergieën
Bevat
Lactose,
Melk,
Kan bevatten
Eieren,
Glutenbevattende granen,
Mosterd,
Selderij,
Soja,