AH Excellent Romige pastinaaksoep walnoten verspakket
4.99

AH Excellent Romige pastinaaksoep walnoten verspakket

per stuk

Combineren met

AH Excellent Stoofpeertjes verspakket € 3,99 4-8 pers|90 min
AH Excellent Romige pastinaaksoep walnoten verspakket € 4,99 per stuk
AH Excellent Boeuf bourguignon verspakket € 4,99 per stuk

Inhoud en Gewicht

  • per stuk

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Verpakt voor: Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl/ah.be

Website
ah.nl

Website
ah.be

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Inhoud pakket: 1 winterpeen 2 pastinaken ¼ knolselderij 1 ui 2 groentebouillonblokjes zakje walnoten dosette olie met truffelsmaak Zelf toevoegen: 15 g platte peterselie 125 g crème fraîche 1 l water Bereiden: 1. Maak de groente schoon. Schil de winterpeen en pastinaak en snijd in stukken. Schil de knolselderij en snijd in stukken. Pel de ui en snipper deze. 2. Doe de groente en de bouillonblokjes in een kookpan en voeg 1 liter water toe. 3. Breng aan de kook en laat 15-20 minuten koken met de deksel op de pan. 4. Ris ondertussen de blaadjes van de peterselie en hak deze fijn. Hak de walnoten fijn. 5. Voeg de crème fraîche toe en pureer de soep met behulp van een staafmixer. 6. Schep de soep in kommen, bestrooi met de peterselie en walnoten en voeg naar smaak de olie met truffelsmaak toe.

Bereiding

Inhoud pakket:
1 winterpeen
2 pastinaken
¼ knolselderij
1 ui
2 groentebouillonblokjes
zakje walnoten
dosette olie met truffelsmaak

Zelf toevoegen:
15 g platte peterselie
125 g crème fraîche
1 l water

Bereiden:
1. Maak de groente schoon. Schil de winterpeen en pastinaak en snijd in stukken. Schil de knolselderij en snijd in stukken. Pel de ui en snipper deze.
2. Doe de groente en de bouillonblokjes in een kookpan en voeg 1 liter water toe.
3. Breng aan de kook en laat 15-20 minuten koken met de deksel op de pan.
4. Ris ondertussen de blaadjes van de peterselie en hak deze fijn. Hak de walnoten fijn.
5. Voeg de crème fraîche toe en pureer de soep met behulp van een staafmixer.
6. Schep de soep in kommen, bestrooi met de peterselie en walnoten en voeg naar smaak de olie met truffelsmaak toe.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot en met: zie bovenzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Na aankoop bewaren in de koelkast.

Voedingswaarden

Soortper 100 Milliliter
Energie224 kJ (54 kcal)
Vet3.5 Gram
waarvan verzadigd1.5 Gram
waarvan onverzadigd1.7 Gram
Koolhydraten3.8 Gram
waarvan suikers1.9 Gram
Voedingsvezel1.4 Gram
Eiwitten1.1 Gram
Zout0.48 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten