AH Ovenschotel snijbonen verspakket
5.49

AH Ovenschotel snijbonen verspakket

4 pers | 45 min

Andere kochten ook

AH Gesneden verspakket pompoen risotto € 6,49 2-3 pers|30 min
AH Ovenschotel prei-kerrie verspakket € 5,19 4 pers | 40 min
AH Gesneden verspakket mac'n cheese pompoen € 6,49 2-3 pers|20 min
AH Gesneden verspakket bloemkoolschotel € 6,49 2-3 pers|15 min

Inhoud en Gewicht

  • 4 pers | 45 min

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Verpakt voor: Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl/ah.be

Website
ah.nl

Website
ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Inhoud pakket: zakje snijbonen 1/4 knolselderij 3 uien 3 takjes tijm 1 takje rozemarijn 1 groentebouillonblokje zakje kruidenmix blikje tomatenpuree Zelf toevoegen: 600 g aardappelen voor de stamppot 125 g sour cream 300 g rundergehakt 1150 ml water 2 el (olijf)olie Bereiden: 1. Maak de groente schoon. Verwijder de uiteinden van de snijbonen en snijd in stukjes. Schil de knolselderij en snijd in stukjes. Pel en snipper de ui. Ris de blaadjes van de tijm en rozemarijn en hak fijn. 2. Doe de aardappelen, knolselderij, bouillonblokje en 1 liter water in een kookpan, breng aan de kook en laat in 15-20 minuten zachtjes gaarkoken met de deksel op de pan. Giet af en vang een deel van het kookvocht op voor later gebruik. Pureer de aardappelen en knolselderij met 125 g sour cream en de helft van de kruidenmix. Voeg indien nodig wat van het kookvocht toe voor een smeuïge aardappelpuree. 3. Verhit ondertussen 1 eetlepel olie in een hapjespan en bak hierin de snijbonen 5-7 minuten op hoge temperatuur. Schep de snijbonen uit de pan. 4. Verwarm de oven voor op 200ºC. 5. Voeg 1 eetlepel olie toe aan de hapjespan en bak hierin de ui 2 minuten op hoge temperatuur. 6. Voeg het gehakt toe en bak in 3 minuten rul op hoge temperatuur. 7. Voeg de tomatenpuree, tijm, rozemarijn en de overige kruidenmix toe en bak 1 minuut op middelhoge temperatuur. 8. Voeg 150 ml water toe en roer goed door. 9. Schep het gehaktmengsel in een ovenschaal en verdeel hierover achtereenvolgens de gebakken snijbonen en de aardappelpuree. 10. Bak 20-30 minuten in de oven. TIP: Bestrooi na stap 9 de aardappelpuree met paneermeel en/of geraspte kaas. VEGATIP: Vervang het gehakt door 400 g AH Terra linzen. Laat deze uitlekken en voeg toe bij stap 9.

Bereiding

Inhoud pakket:
zakje snijbonen
1/4 knolselderij
3 uien
3 takjes tijm
1 takje rozemarijn
1 groentebouillonblokje
zakje kruidenmix
blikje tomatenpuree

Zelf toevoegen:
600 g aardappelen voor de stamppot
125 g sour cream
300 g rundergehakt
1150 ml water
2 el (olijf)olie

Bereiden:
1. Maak de groente schoon. Verwijder de uiteinden van de snijbonen en snijd in stukjes. Schil de knolselderij en snijd in stukjes. Pel en snipper de ui. Ris de blaadjes van de tijm en rozemarijn en hak fijn.
2. Doe de aardappelen, knolselderij, bouillonblokje en 1 liter water in een kookpan, breng aan de kook en laat in 15-20 minuten zachtjes gaarkoken met de deksel op de pan. Giet af en vang een deel van het kookvocht op voor later gebruik. Pureer de aardappelen en knolselderij met 125 g sour cream en de helft van de kruidenmix. Voeg indien nodig wat van het kookvocht toe voor een smeuïge aardappelpuree.
3. Verhit ondertussen 1 eetlepel olie in een hapjespan en bak hierin de snijbonen 5-7 minuten op hoge temperatuur. Schep de snijbonen uit de pan.
4. Verwarm de oven voor op 200ºC.
5. Voeg 1 eetlepel olie toe aan de hapjespan en bak hierin de ui 2 minuten op hoge temperatuur.
6. Voeg het gehakt toe en bak in 3 minuten rul op hoge temperatuur.
7. Voeg de tomatenpuree, tijm, rozemarijn en de overige kruidenmix toe en bak 1 minuut op middelhoge temperatuur.
8. Voeg 150 ml water toe en roer goed door.
9. Schep het gehaktmengsel in een ovenschaal en verdeel hierover achtereenvolgens de gebakken snijbonen en de aardappelpuree.
10. Bak 20-30 minuten in de oven.

TIP: Bestrooi na stap 9 de aardappelpuree met paneermeel en/of geraspte kaas.
VEGATIP: Vervang het gehakt door 400 g AH Terra linzen. Laat deze uitlekken en voeg toe bij stap 9.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot en met: zie bovenzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Na aankoop bewaren in de koelkast.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie392 kJ (94 kcal)
Vet4.6 Gram
waarvan verzadigd1.7 Gram
waarvan onverzadigd2.7 Gram
Koolhydraten7.7 Gram
waarvan suikers1.4 Gram
Voedingsvezel2.2 Gram
Eiwitten4.3 Gram
Zout0.58 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten