AH Culi's krokante oesterzwam verspakket
4.99 5.99

AH Culi's krokante oesterzwam verspakket

€1.00 euro korting Combineren mogelijk 4 personen

Combineren met

AH Groene curry verspakket € 4,29 4 pers | 25 min
AH Gesneden verspakket oosterse nasi € 5,89 2-3 pers | 14 m
AH Gesneden verspakket bami € 5,89 2-3 pers | 20 m
AH Gesneden verspakket yakisoba € 5,89 2-3 pers | 25 m
AH Gesneden verspakket ayam smoor € 6,49 4 personen

Inhoud en Gewicht

  • 4 personen

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Verpakt voor: Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl/ah.be

Website
ah.nl

Website
ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Inhoud pakket: 2 rode paprika’s 1 prei zakje sperziebonen 2 uien 2 knoflooktenen 1 rode peper 2 takjes tijm 1 groentebouillonblokje zakje kruidenmix voor oesterzwammen zakje kruidenmix voor rijst 300 g witte basmatirijst Zelf toevoegen: 250 g oesterzwammen 4 el (olijf)olie 600 ml water Bereiden: 1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Maak de groente schoon. Snijd de paprika in blokjes en de prei in halve ringen. Verwijder de uiteinden van de sperziebonen en snijd in stukjes van 3 cm. Pel de ui en knoflook, snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd de rode peper in de lengte doormidden, verwijder eventueel de zaadlijsten en hak fijn. Ris de blaadjes van de tijm en hak fijn. Scheur de oesterzwammen in repen. 3. Breng 600 ml water aan de kook en los het bouillonblokje hierin op. 4. Meng de oesterzwammen met de kruidenmix voor oesterzwammen en 2 eetlepels olie. Verdeel over een bakplaat en bak 20-25 minuten in de oven. Schep halverwege een keer om. 5. Verhit ondertussen 2 eetlepels olie in een hapjespan en bak hierin de ui, knoflook en rode peper naar smaak 2 minuten op hoge temperatuur. 6. Voeg de paprika en prei toe en bak 3-4 minuten op hoge temperatuur. 7. Voeg de sperziebonen toe en bak 3 minuten op hoge temperatuur. 8. Voeg de kruidenmix voor rijst en de tijm toe en bak 1 minuut mee. 9. Voeg de rijst toe en roer goed door. 10. Voeg de bouillon toe, breng aan de kook en laat, met de deksel op de pan, 15-18 minuten zachtjes koken. Zorg dat de rijst helemaal onderstaat. Roer af en toe door. Het geheel moet een romige, maar niet te natte consistentie hebben. Voeg eventueel een klein beetje extra water toe indien nodig. 11. Serveer de groenten met rijst op een bord en leg hierop de krokante oesterzwammen. TIP: Bestrooi voor serveren met fijngesneden koriander of platte peterselie naar smaak.

Bereiding

Inhoud pakket:
2 rode paprika’s
1 prei
zakje sperziebonen
2 uien
2 knoflooktenen
1 rode peper
2 takjes tijm
1 groentebouillonblokje
zakje kruidenmix voor oesterzwammen
zakje kruidenmix voor rijst
300 g witte basmatirijst

Zelf toevoegen:
250 g oesterzwammen
4 el (olijf)olie
600 ml water

Bereiden:
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Maak de groente schoon. Snijd de paprika in blokjes en de prei in halve ringen. Verwijder de uiteinden van de sperziebonen en snijd in stukjes van 3 cm. Pel de ui en knoflook, snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd de rode peper in de lengte doormidden, verwijder eventueel de zaadlijsten en hak fijn. Ris de blaadjes van de tijm en hak fijn. Scheur de oesterzwammen in repen.
3. Breng 600 ml water aan de kook en los het bouillonblokje hierin op.
4. Meng de oesterzwammen met de kruidenmix voor oesterzwammen en 2 eetlepels olie. Verdeel over een bakplaat en bak 20-25 minuten in de oven. Schep halverwege een keer om.
5. Verhit ondertussen 2 eetlepels olie in een hapjespan en bak hierin de ui, knoflook en rode peper naar smaak 2 minuten op hoge temperatuur.
6. Voeg de paprika en prei toe en bak 3-4 minuten op hoge temperatuur.
7. Voeg de sperziebonen toe en bak 3 minuten op hoge temperatuur.
8. Voeg de kruidenmix voor rijst en de tijm toe en bak 1 minuut mee.
9. Voeg de rijst toe en roer goed door.
10. Voeg de bouillon toe, breng aan de kook en laat, met de deksel op de pan, 15-18 minuten zachtjes koken. Zorg dat de rijst helemaal onderstaat. Roer af en toe door. Het geheel moet een romige, maar niet te natte consistentie hebben. Voeg eventueel een klein beetje extra water toe indien nodig.
11. Serveer de groenten met rijst op een bord en leg hierop de krokante oesterzwammen.

TIP: Bestrooi voor serveren met fijngesneden koriander of platte peterselie naar smaak.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot en met: zie bovenzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Na aankoop bewaren in de koelkast.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie503 kJ (120 kcal)
Vet1.3 Gram
waarvan verzadigd0.4 Gram
waarvan onverzadigd0.6 Gram
Koolhydraten20 Gram
waarvan suikers1.6 Gram
Voedingsvezel6.1 Gram
Eiwitten3.9 Gram
Zout1.4 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten