AH Gesneden verspakket oven lasagnette
6.89

AH Gesneden verspakket oven lasagnette

2-3 pers|20 min

Andere kochten ook

AH Lasagne verspakket € 5,49 4 pers | 25 min
AH Couscous Marokkaanse stijl verspakket € 5,89 4 pers | 30 min
AH Gesneden verspakket shakshuka € 6,89 2-3 pers|25 min

Inhoud en Gewicht

  • 2-3 pers|20 min

Kenmerken

Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Inhoud pakket: 450 g groentemix met kastanjechampignon 1 knoflookteen blikje tomatenpuree zakje kruidenmix 50 g spinazie 150 g lasagnette Bereiden: 1. Verwarm de oven voor op 180°C. 2. Verhit de (olijf)olie in een wok of hapjespan en bak de groentemix met kastanjechampignons 3-5 minuten op hoge temperatuur. 3. Pel ondertussen de knoflook en snijd fijn. Voeg de tomatenpuree, knoflook en kruidenmix toe aan de groentemix en bak nog 2 minuten mee. 4. Voeg de spinazie, kookzuivel en 250 ml water toe en breng het geheel aan de kook. Laat 5 minuten zachtjes doorkoken. 5. Meng de lasagnette door de saus en verdeel het in een ovenschaal. 6. Verdeel de geraspte kaas over de lasagnette en dek de ovenschaal af met aluminiumfolie. Bak de lasagnette ca. 35-40 minuten in het midden van de oven tot deze lichtbruin en gaar is. Haal de laatste 10 minuten de aluminiumfolie van de ovenschaal. TIP: Lekker met verse basilicum of rucola.

Bereiding

Inhoud pakket:
450 g groentemix met kastanjechampignon
1 knoflookteen
blikje tomatenpuree
zakje kruidenmix
50 g spinazie
150 g lasagnette

Bereiden:
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Verhit de (olijf)olie in een wok of hapjespan en bak de groentemix met kastanjechampignons 3-5 minuten op hoge temperatuur.
3. Pel ondertussen de knoflook en snijd fijn. Voeg de tomatenpuree, knoflook en kruidenmix toe aan de groentemix en bak nog 2 minuten mee.
4. Voeg de spinazie, kookzuivel en 250 ml water toe en breng het geheel aan de kook. Laat 5 minuten zachtjes doorkoken.
5. Meng de lasagnette door de saus en verdeel het in een ovenschaal.
6. Verdeel de geraspte kaas over de lasagnette en dek de ovenschaal af met aluminiumfolie. Bak de lasagnette ca. 35-40 minuten in het midden van de oven tot deze lichtbruin en gaar is. Haal de laatste 10 minuten de aluminiumfolie van de ovenschaal.

TIP: Lekker met verse basilicum of rucola.

Bewaaradvies

Niet geschikt om thuis in te vriezen.
Ten minste houdbaar tot en met: zie bovenzijde, mits gekoeld bewaard (max. 7°C). Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie483 kJ (115 kcal)
Vet5.4 Gram
waarvan verzadigd2.6 Gram
waarvan onverzadigd2.5 Gram
Koolhydraten11 Gram
waarvan suikers2.5 Gram
Voedingsvezel1.4 Gram
Eiwitten5 Gram
Zout0.38 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten