De Cecco Gnocchi di patate glutenvrij
2.99

De Cecco Gnocchi di patate glutenvrij

500 g

De Cecco aardappelgnocchi (met 75% verse aardappelpuree) zijn nu een genot voor iedereen! Ze zijn zacht en smaakvol en smaken heerlijk bij rode sauzen, kaasfondues en vissausen

  • Glutenvrij en toch vol van smaak!
  • Recept dat door het hele gezin gedeeld kan worden
  • Kookweerstand en taaiheid, waardoor het erg lijkt op griesmeelpasta

Andere kochten ook

De Cecco Tortiglioni glutenvrij € 3,99 400 g
De Cecco Linguine glutenvrij € 3,99 400 g
De Cecco Gnocchi di patate glutenvrij € 2,99 500 g

Inhoud en Gewicht

  • 500 g

Contactgegevens

F.lli De Cecco di Filippo Fara S. Martino SpA
Via F. De Cecco - 66015 Fara S. Martino (CH) Italy

Website
www.dececco.com

Merk

De Cecco

Land van oorsprong

Italië

Gebruik

Onbekend:
Doe de gnocchi in een pan met kokend, gezouten water, 5 liter per 500 g. Giet af zodra ze boven komen drijven, serveer met elke willekeurige saus. Kooktijd: 2 min.

Bereiding

Doe de gnocchi in een pan met kokend, gezouten water, 5 liter per 500 g. Giet af zodra ze boven komen drijven, serveer met elke willekeurige saus. Kooktijd: 2 min.

Bewaaradvies

Op een droge en koele plaats bewaren. Na opening in de koelkast bewaren (+4℃) en binnen 3 dagen gebruiken. Ten minste houdbaar tot: zie datum op de verpakking.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie726 kJ (171 kcal)
Vet0.3 Gram
waarvan verzadigd0.1 Gram
Koolhydraten40 Gram
waarvan suikers0.7 Gram
Voedingsvezel2.4 Gram
Eiwitten1.6 Gram
Zout1.15 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten