Extra informatie
Wil jij allemaal vrolijke gezichten aan tafel bij het avondeten? dat lukt je gegarandeerd met de overheerlijke poffertjes, pannenkoeken en het verse (pizza)deeg van jan. Alles is Ambachtelijk gemaakt volgens traditioneel recept, want daar houdt Jan het meeste van. Jan op tafel is de Manier om met zn allen te genieten van een lekkere en makkelijke maaltijd. Zij blij, jij blij!
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Air Frying / Luchtfrituren:
OPWARMTIPS VOOR HET BESTE RESULTAAT BAK JE DE JAN POFFERTJES IN DE AIRFRYER.
Haal de poffertjes uit de verpakking. AIRFRYER 3 minuten in een voorverwarmde airfryer van 180°C. Als de poffertjes lekker warm zijn, laat je een klontje boter langzaam over de poffertjes smelten. Versier met poedersuiker. Smullen maar!
In magnetron bereiden:
MAGNETRON Heb je echt veel haast of wil je maar een kleine portie, dan kun je ze in de magnetron opwarmen: 40 seconden per 8 poffertjes bij 800W. Als de poffertjes lekker warm zijn, laat je een klontje boter langzaam over de poffertjes smelten. Versier met poedersuiker. Smullen maar!
Bakken:
OVEN 3-4 minuten in voorverwarmde oven van 180°C bakken, poffertjes verspreid op bakpapier op het rooster. Als de poffertjes lekker warm zijn, laat je een klontje boter langzaam over de poffertjes smelten. Versier met poedersuiker. Smullen maar!
Bereiding
OPWARMTIPS VOOR HET BESTE RESULTAAT BAK JE DE JAN POFFERTJES IN DE AIRFRYER.
Haal de poffertjes uit de verpakking. AIRFRYER 3 minuten in een voorverwarmde airfryer van 180°C. Als de poffertjes lekker warm zijn, laat je een klontje boter langzaam over de poffertjes smelten. Versier met poedersuiker. Smullen maar!
Serveer suggestie
Poffertjes over? Maak er een poffertjesspies van met stukjes fruit voor in de broodtrommel of serveer ze met een bolletje vanille-ijs en slagroom als toetje.
Bewaaradvies
Gekoeld bewaren (max. 7°C). Na openen kun je de poffertjes nog gedurende 2 dagen in je koelkast bewaren (max. 7°C). Invriezen mag ook (houdbaarheid 3 maanden na aankoop), na ontdooiing wel direct consumeren.