Extra informatie
De Romeinen wisten het al: spelt is niet alleen lekker, het is van nature ook rijk aan voedingsstoffen.
Land van oorsprong
Italiƫ
Gebruik
Bereidingswijze:
1.Reken 100 gram pasta per persoon. 2. Breng een pan water aan de kook. 3. Laat de pasta in het water glijden en breng het water, onder af en toe roeren, opnieuw aan de kook. 4. Voor een stevigere pasta (al dente), laat 8 minuten zachtjes koken. Voor een zachtere pasta, laat de pasta ca. 2 minuten langer koken. 5. Giet af en serveer.
Bereiding
1.Reken 100 gram pasta per persoon. 2. Breng een pan water aan de kook. 3. Laat de pasta in het water glijden en breng het water, onder af en toe roeren, opnieuw aan de kook. 4. Voor een stevigere pasta (al dente), laat 8 minuten zachtjes koken. Voor een zachtere pasta, laat de pasta ca. 2 minuten langer koken. 5. Giet af en serveer.
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot en met: zie zijkant. Kijk, ruik en proef na deze datum. Koel en droog bewaren.
Allergieƫn
Bevat
Glutenbevattende granen,
Spelt,
Kan bevatten
Mosterd,
Soja,
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,