Extra informatie
Een heerlijke en frisse midden-oosterse saladebowl met gekruide couscous en halfgepofte spelt van al'fez. Deze voedzame saladekit is veelzijdig en binnen 5 minuten bereid, waardoor het ideaal is voor een snelle lunch of diner. Handig en kant-en-klaar, perfect te combineren met je favoriete groenten, halloumi of kip en een harissa-dressing. Deze snelle midden-oosterse couscoussalade is ideaal voor een gezonde maaltijd in de zomer, boordevol smaak en voedingsstoffen.
Gebruik
Herstellen van een droog of geconcentreerd voedingsmiddel naar zijn originele staat of consistentie door het toevoegen van water.:
Olijfolie, Citroen, Favoriete groenten, Feta
1 Voeg 250 ml kokend water toe aan de couscous in een kom. Dek af en laat 5 minuten staan. Voeg een beetje olijfolie en citroen toe en scheid de korrels met een vork.
2 Meng je favoriete groenten (bijvoorbeeld gekookte broccoli, in blokjes gesneden rode paprika en rode ui) met de granen.
3 Garneer de salade met verkruimelde feta en vers gehakte peterselie.
Voeg Al'Fez Harissa Pasta toe voor een pittige smaak
Mixen in water of melk:
Meng je favoriete groenten (bijvoorbeeld gekookte broccoli, in blokjes gesneden rode paprika en rode ui) met de granen.
Onbekend:
Garneer de salade met verkruimelde feta en vers gehakte peterselie.
Vis trimming:
Tip: Lekker bij gegrilde kip of kaas.
Bereiding
Olijfolie, Citroen, Favoriete groenten, Feta
1 Voeg 250 ml kokend water toe aan de couscous in een kom. Dek af en laat 5 minuten staan. Voeg een beetje olijfolie en citroen toe en scheid de korrels met een vork.
2 Meng je favoriete groenten (bijvoorbeeld gekookte broccoli, in blokjes gesneden rode paprika en rode ui) met de granen.
3 Garneer de salade met verkruimelde feta en vers gehakte peterselie.
Voeg Al'Fez Harissa Pasta toe voor een pittige smaak
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot einde: zie onderkant
Bewaar op een koele, droge plaats.