Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Inhoud pakket:
2 aardappelen
2 winterpenen
1 courgette
1 rode paprika
2 tomaten
4 stengels bleekselderij
1 ui
1 knoflookteen
3 groentebouillonblokjes
Inhoud pakket:
2 aardappelen
2 winterpenen
1 courgette
1 rode paprika
2 tomaten
4 stengels bleekselderij
1 ui
1 knoflookteen
3 groentebouillonblokjes
Bereiden:
1. Maak de groente schoon. Schil de aardappelen dun en snij in blokjes. Schil de winterpeen dun, snij in de lengte doormidden en vervolgens in plakjes. Snij de courgette in de lengte in vieren en vervolgens in stukjes. Snij de paprika en tomaat in blokjes. Snij de bleekselderij in plakjes. Pel de ui en knoflook, snipper de ui en hak de knoflook fijn.
2. Verhit de olie in een soeppan en bak hierin de ui, knoflook, bleekselderij en aardappel 4 minuten op middelhoge tot hoge temperatuur.
3. Voeg de winterpeen toe en bak 2 minuten op middelhoge tot hoge temperatuur.
4. Voeg de courgette en paprika toe en bak 3 minuten op middelhoge tot hoge temperatuur.
5. Voeg de bouillonblokjes en het water toe, breng aan de kook en laat nog 3-5 minuten zachtjes koken tot de groente beetgaar is.
6. Voeg de helft van de pesto en de blokjes tomaat toe en laat nog 1 minuut zachtjes koken.
7. Schep de soep in de kommen en voeg aan iedere kom een lepeltje pesto toe.
TIP: Serveer met focaccia. Voeg (vegan) soepballetjes toe en laat deze 10 minuten meekoken tot de balletjes gaar zijn.
Bereiding
Inhoud pakket:
2 aardappelen
2 winterpenen
1 courgette
1 rode paprika
2 tomaten
4 stengels bleekselderij
1 ui
1 knoflookteen
3 groentebouillonblokjes
Inhoud pakket:
2 aardappelen
2 winterpenen
1 courgette
1 rode paprika
2 tomaten
4 stengels bleekselderij
1 ui
1 knoflookteen
3 groentebouillonblokjes
Bereiden:
1. Maak de groente schoon. Schil de aardappelen dun en snij in blokjes. Schil de winterpeen dun, snij in de lengte doormidden en vervolgens in plakjes. Snij de courgette in de lengte in vieren en vervolgens in stukjes. Snij de paprika en tomaat in blokjes. Snij de bleekselderij in plakjes. Pel de ui en knoflook, snipper de ui en hak de knoflook fijn.
2. Verhit de olie in een soeppan en bak hierin de ui, knoflook, bleekselderij en aardappel 4 minuten op middelhoge tot hoge temperatuur.
3. Voeg de winterpeen toe en bak 2 minuten op middelhoge tot hoge temperatuur.
4. Voeg de courgette en paprika toe en bak 3 minuten op middelhoge tot hoge temperatuur.
5. Voeg de bouillonblokjes en het water toe, breng aan de kook en laat nog 3-5 minuten zachtjes koken tot de groente beetgaar is.
6. Voeg de helft van de pesto en de blokjes tomaat toe en laat nog 1 minuut zachtjes koken.
7. Schep de soep in de kommen en voeg aan iedere kom een lepeltje pesto toe.
TIP: Serveer met focaccia. Voeg (vegan) soepballetjes toe en laat deze 10 minuten meekoken tot de balletjes gaar zijn.
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot en met: zie bovenzijde. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Na aankoop bewaren in de koelkast.
Allergieën
Bevat
Selderij,
Kan bevatten
Lactose,
Melk,
Mosterd,
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lupine,
Macadamianoot,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,