Land van oorsprong
België
Gebruik
Bereidingswijze:
Koekenpan: dep de pangasiusfilet droog en bestrooi met (vis)kruiden. Verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de vis 1 minuut op hoge temperatuur. Verlaag de temperatuur naar middelhoog. Draai de vis na 3-4 minuten om en bak nog 2-4 minuten op lage temperatuur totdat de vis gaar is. Beweeg de pan af en toe zodat de vis niet aan de pan blijft plakken. Oven (180°C): dep de pangasiusfilet droog, bestrijk rondom met (olijf)olie en bestrooi met (vis)kruiden. Leg de vis in een ingevette ovenschaal en bak de vis in het midden van een voorverwarmde oven in 8-12 minuten gaar. Stomen: bestrooi de pangasiusfilet met (vis)kruiden. Verhit een laagje (vis)bouillon of water in een pan. Stoom de vis in een stoomwaaier of -mandje boven de pruttelende vloeistof met het deksel op de pan in 5-8 minuten gaar.
Bereiding
Koekenpan: dep de pangasiusfilet droog en bestrooi met (vis)kruiden. Verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de vis 1 minuut op hoge temperatuur. Verlaag de temperatuur naar middelhoog. Draai de vis na 3-4 minuten om en bak nog 2-4 minuten op lage temperatuur totdat de vis gaar is. Beweeg de pan af en toe zodat de vis niet aan de pan blijft plakken. Oven (180°C): dep de pangasiusfilet droog, bestrijk rondom met (olijf)olie en bestrooi met (vis)kruiden. Leg de vis in een ingevette ovenschaal en bak de vis in het midden van een voorverwarmde oven in 8-12 minuten gaar. Stomen: bestrooi de pangasiusfilet met (vis)kruiden. Verhit een laagje (vis)bouillon of water in een pan. Stoom de vis in een stoomwaaier of -mandje boven de pruttelende vloeistof met het deksel op de pan in 5-8 minuten gaar.
Bewaaradvies
Niet geschikt om thuis in te vriezen.
Te gebruiken tot en met: zie voorzijde, Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).
Allergieën
Bevat
Vis,
Kan bevatten
Eieren,
Glutenbevattende granen,
Lactose,
Melk,
Schaaldieren,
Tarwe,
Weekdieren,
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Gerst,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lupine,
Macadamianoot,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Walnoot,