Honig lasagne original
1.89

Honig lasagne original

250 g

Honig lasagnebladen hebben een golvende vorm, waardoor ze de saus extra goed vasthouden. Met Honig als basis en eigen ingredienten maak je zo een lekker pastagerecht.

  • Lasagnebladen original voor 8 personen
  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • De favoriet van Nederland
  • Voor receptinspiratie zie 'gebruik' onderaan de pagina

Andere kochten ook

Honig lasagne original € 1,89 250 g
Honig lasagne verdi € 2,19 250 g
Honig lasagnepakket € 3,88 per pakket

Inhoud en Gewicht

  • 250 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Honig lasagnebladen original hebben een golvende vorm waardoor de saus goed kan worden vastgehouden. Je hoeft de lasagnebladen niet voor te koken, ze kunnen direct de oven in! Door het toevoegen van verse ingredienten, zoals rundegehakt en Italiaanse roerbakmix zet je snel en makkelijk een heerlijk, zelfgemaakte familiegerecht op tafel! Honig lasagnebladen original is geschikt voor 8 personen en staat binnen 30 minuten al op tafel. Wil je een dagje zonder vlees? vervang dan het rundergehakt door vegetarisch gehakt! Dus aan tafel met honig!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen Voor 4 personen. 125 g Honig Lasagnebladen 1 pakje Honig basis voor Lasagnesaus 300 g rundergehakt 400 g Italiaanse roerbakmix 250 g cherrytomaatjes 500 ml halfvolle melk 50 g geraspte kaas 500 ml water Dagje zonder vlees? Ook lekker zonder gehakt! Algemene bereidingswijze voor lasagne 1 | Verwarm de oven voor op 200°C (gasovenstand 4). Vet een ovenschaal van ca. 1500 ml in. 2 | Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg de roerbakmix en de gehalveerde cherrytomaatjes toe. Bak deze kort mee. 3 | Voeg 500 ml water + 500 ml halfvolle melk en Honig basis voor Lasagnesaus toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het ca. 1 minuut zachtjes doorkoken. 4 | Bouw de lasagne op. Begin met een laag lasagnesaus op de bodem van de ovenschaal. Bedek de saus met lasagnebladen. Herhaal dit tot de saus op is, eindig daarbij met een ruime laag saus. 5 | Bestrooi het geheel met kaas. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar. Laat de lasagne ca. 5 minuten staan alvorens deze aan te snijden. 15+30 min

Bereiding

Zelf toevoegen
Voor 4 personen.
125 g Honig Lasagnebladen
1 pakje Honig basis voor Lasagnesaus
300 g rundergehakt
400 g Italiaanse roerbakmix
250 g cherrytomaatjes
500 ml halfvolle melk
50 g geraspte kaas
500 ml water

Dagje zonder vlees?
Ook lekker zonder gehakt!

Algemene bereidingswijze voor lasagne
1 | Verwarm de oven voor op 200°C (gasovenstand 4). Vet een ovenschaal van ca. 1500 ml in.
2 | Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg de roerbakmix en de gehalveerde cherrytomaatjes toe. Bak deze kort mee.
3 | Voeg 500 ml water + 500 ml halfvolle melk en Honig basis voor Lasagnesaus toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het ca. 1 minuut zachtjes doorkoken.
4 | Bouw de lasagne op. Begin met een laag lasagnesaus op de bodem van de ovenschaal. Bedek de saus met lasagnebladen. Herhaal dit tot de saus op is, eindig daarbij met een ruime laag saus.
5 | Bestrooi het geheel met kaas. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar. Laat de lasagne ca. 5 minuten staan alvorens deze aan te snijden.
15+30 min

Bewaaradvies

Droog bewaren

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Tarwe,

Kan bevatten
Eieren, Soja,

Voedingswaarden

Soortper 78 Gram
Energie453 kJ (107 kcal)
Vet0.5 Gram
waarvan verzadigd0 Gram
Koolhydraten22 Gram
waarvan suikers1.1 Gram
Voedingsvezel0.8 Gram
Eiwitten3.7 Gram
Zout0.01 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten