Grand' Italia Fusilli half volkoren
1.99

Grand' Italia Fusilli half volkoren

500 g

Met granditalia half volkoren fusilli geniet je van de lekkere smaak van pasta met extra vezels. Varieer eens met half volkoren in je favoriete recept. Proef jij het verschil?

  • Uniek! Gemaakt met 50% volkoren pastabloem
  • Gemaakt in italie van 100% kwaliteitstarwe (grano duro)
  • Half volkoren fusilli houdt een pastasaus goed vast
  • Bron van vezels, vertrouwde smaak

Andere kochten ook

Grand' Italia Fusilli tradizionali € 1,99 500 g
Grand' Italia Fusilli volkoren € 1,99 500 g
Grand' Italia Fusilli tricolori € 2,49 500 g
Grand' Italia Mini fusilli tradizionali € 1,99 350 g
Grand' Italia Fusilli half volkoren € 1,99 500 g

Inhoud en Gewicht

  • 500 g

Contactgegevens

GranFood B.V.
Zuiderweg 12, 2289 BN Rijswijk, Nederland.

Extra informatie

Haal de smaak van italie in huis met granditalia. We bieden jou de ingredienten voor de lekkerste Italiaanse gerechten. Met ons uitgebreide assortiment aan pastas, pastasauzen en pesto geniet je thuis optimaal van de goede dingen in het leven, zoals de italianen dat ook doen.

Land van oorsprong

Italië

Gebruik

Koken:
Kooktijd: 9-11 minuten. Bereidingswijze: 1. Breng 1 liter water per 100g pasta aan de kook (met eventueel wat zout). 2. Kook de fusilli gedurende 10 min. 'al dente'. 3. Giet af en bereid tot een heerlijke pastamaaltijd.

Onbekend:
Recept Fusilli con Sugocasa, broccoli e peperone Ingrediënten voor 4 personen: - 400 gram Grand'Italia Fusilli Half Volkoren - 1 fles Grand'Italia Sugocasa Tradizionale (690g) - 1 gele paprika - 400g broccoli - handvol verse oregano - 3 el olijfolie - 2 tenen knoflook - 1 ui - Parmezaanse kaas, geraspt - zwarte peper (naar smaak) Bereidingswijze: 1. Kook de fusilli in 10 min 'al dente'. 2. Fruit de knoflook en ui in 3 el olijfolie. 3. Voeg de broccoli toe in de olijfolie en bak 2 min mee. 4. Voeg de gele paprika toe en bak deze nogmaals 2 min mee. 5. Voeg de Sugocasa Tradizionale en de verse oregano toe. Laat voor 10 min. sudderen op laag vuur. 6. Schep de saus door de pasta, garneer met Parmezaanse kaas.

Bereiding

Kooktijd: 9-11 minuten.

Bereidingswijze:
1. Breng 1 liter water per 100g pasta aan de kook (met eventueel wat zout).
2. Kook de fusilli gedurende 10 min. 'al dente'.
3. Giet af en bereid tot een heerlijke pastamaaltijd.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren. Ten minste houdbaar tot einde:

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Tarwe,

Kan bevatten
Mosterd, Soja,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1482 kJ (350 kcal)
Vet2 Gram
waarvan verzadigd0.4 Gram
Koolhydraten67 Gram
waarvan suikers2.7 Gram
Voedingsvezel5.8 Gram
Eiwitten13 Gram
Zout0 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten