Land van oorsprong
Belgiƫ
Gebruik
Bereidingswijze:
1.Reken 100 gram pasta per persoon. 2. Breng per 100 gram pasta 1 liter water aan de kook. 3. Laat de pasta in het water glijden en breng het water, onder af en toe roeren, opnieuw aan de kook. 4. Voor een stevigere pasta (al dente), laat 10 minuten zachtjes koken. Voor een zachtere pasta, laat de pasta ca. 2 minuten langer koken. 5. Giet af en serveer.
Bereiding
1.Reken 100 gram pasta per persoon. 2. Breng per 100 gram pasta 1 liter water aan de kook. 3. Laat de pasta in het water glijden en breng het water, onder af en toe roeren, opnieuw aan de kook. 4. Voor een stevigere pasta (al dente), laat 10 minuten zachtjes koken. Voor een zachtere pasta, laat de pasta ca. 2 minuten langer koken. 5. Giet af en serveer.
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot einde: zie achterzijde. Kijk, ruik en proef na deze datum. Koel en droog bewaren.
Allergieƫn
Bevat
Glutenbevattende granen,
Tarwe,
Kan bevatten
Eieren,
Lupine,
Mosterd,
Soja,
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Gerst,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Macadamianoot,
Melk,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Spelt,
Sulfieten,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,