Lee Kum Kee Kung pao chicken
1.49

Lee Kum Kee Kung pao chicken

60 g

Deze kenmerkende pittige en pikante saus heeft verleidelijke hartig-zoete smaken om het authentieke gerecht te creëren. Traditioneel gegeten met kip, maar ook heerlijk in combinatie met groenten.

  • Roerbaksaus
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Pittig van smaak
  • In handige portieverpakking voor 2 personen

Andere kochten ook

Lee Kum Kee Hoisin saus € 2,99 210 g
Lee Kum Kee Kung pao chicken € 1,49 60 g
Lee Kum Kee Spicy garlic € 1,49 80 g

Inhoud en Gewicht

  • 60 g

Contactgegevens

Lee Kum Kee (Europe) Ltd.
Kingsfordweg 152, 1043 GR Amsterdam, NL.

Website
www. LKK.com

Extra informatie

Perfect voor het maken van de klassieke ""Kung Pao Kip"". Het kan worden gebruikt met ander vlees, zeevruchten of groenten. Al sinds 1888 produceert Lee kum kee smaakmakers voor gezonde en authentieke chinese maaltijden thuis. Ideaal voor een snelle wokmaaltijd, maar gebruik ook eens om te marineren of een dip mee te maken.

Land van oorsprong

China

Gebruik

Meerdere bereidingsinstructies, zie etiket:
Kung Pao Chicken Preparation: 5 minutes, Cooking: 12 minutes, Serves 2. Just ADD: 250 g chicken thigh filet, diced, ½ red pepper, diced, 4 spring onions, chopped, 30 g roasted cashew nuts (optional) 1 Tbsp oil, 1 pack of Kung Pao Chicken Stir-fry Sauce. 1 Heat wok or frying pan till smoking hot, add oil to coat wok, add pepper and spring onions. 2 Add chicken and  stir-fry till it turns golden brown. 3 Add Kung Pao Chicken Stir-fry Sauce, toss with a splash of water and mix well to coat all ingredients. Cook for a further 2 minutes and serve with rice.

Bereiding

Kung Pao Chicken Preparation: 5 minutes, Cooking: 12 minutes, Serves 2.
Just ADD: 250 g chicken thigh filet, diced, ½ red pepper, diced, 4 spring onions, chopped, 30 g roasted cashew nuts (optional) 1 Tbsp oil, 1 pack of Kung Pao Chicken Stir-fry Sauce. 1 Heat wok or frying pan till smoking hot, add oil to coat wok, add pepper and spring onions. 2 Add chicken and  stir-fry till it turns golden brown. 3 Add Kung Pao Chicken Stir-fry Sauce, toss with a splash of water and mix well to coat all ingredients. Cook for a further 2 minutes and serve with rice.

Bewaaradvies

Op een koele, droge plek bewaren. Zodra geopend, direct gebruiken.

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Sesamzaad, Soja, Tarwe,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie686 kJ (162 kcal)
Vet1.5 Gram
waarvan verzadigd0.3 Gram
Koolhydraten34 Gram
waarvan suikers30 Gram
Eiwitten1.8 Gram
Zout9.4 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten