Extra informatie
Ontdek Conimex Thaise gele curry pasta: laten we wat meer eten zoals ze dat in Thailand doen, daar zijn ze dol op curry's! Probeer zelf deze heerlijk milde Conimex Thaise gele curry, een supersnelle Manier om de smaken van de Thaise keuken bij jou thuis te brengen. Dit recept is ontwikkeld door een Thaise chef en de kruidenpasta bevat smaakvolle ingredienten zoals kerrie, citroengras, Laos en nog veel meer kruiden en specerijen. Dit geeft onze gele curry een intense en volle smaak. Al onze Thaise curry's zijn vegan, waardoor ze geschikt zijn voor het maken van een lekkere vegetarische maaltijd. Voeg bijvoorbeeld tofu of garnalen toe in plaats van kip, of lekker veel groenten zoals champignons, paprika en broccoli. Op deze Manier kun je genieten van een heerlijk gerecht boordevol smaak. Conimex Thaise curry's zijn kruidenpastas gemaakt van fijn gemalen kruiden en specerijen. Ze geven een heerlijke oosterse smaak, geur en kleur aan gerechten met kip, tofu, garnalen en groenten. Bereiding: deze Thaise curry is snel en eenvoudig te bereiden, volg de instructies op de achterkant van de verpakking. Met deze kruidenpasta maak je een heerlijk mild thais gerecht voor 2 tot 3 personen dat klaar is in 20 minuten. Heerlijk met rijst als bijgerecht. Over conimex: al sinds 1932 zorgt Conimex ervoor dat heerlijke oosterse smaken in Nederland verkrijgbaar zijn. Met Conimex producten maak je thuis in een paar stappen heerlijke Aziatische gerechten. Gebruik lekkere smaakmakers zoals kroepoek, gebakken uitjes, ketjap en sambal om jouw maaltijden elke keer weer anders te laten smaken.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Onbereid:
Zelf toevoegen:
- 250 g kipfilet (in blokjes)
- 200 g broccoli
- 1 ui
- 225 g pandan rijst
- 200 ml kokosmelk
- 2 el Conimex wok olie
Bereiding:
1. Kook de rijst.
2. Snij de ui in halve ringen, halveer de broccoli in roosjes.
3. Kook de broccoli ca. 2 min. voor.
4. Bak de kipblokjes goudbruin in de wok olie. Bak dan de ui nog 3 min. mee.
5. Zet het vuur laag, voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water en broccoli toe. Breng al roerend aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes doorkoken.
6. Serveer de curry met de gekookte rijst.
Serveersuggestie: Ook lekker met tofu of garnalen. Voeg ook eens vers gehakte koriander, Thaise basilicum, lente ui of cashewnoten toe. Dagje zonder vlees: Voeg naast of in plaats van de tofu lekker veel groenten toe zoals champignons, paprika en groene groenten.
Bereiding
Zelf toevoegen:
- 250 g kipfilet (in blokjes)
- 200 g broccoli
- 1 ui
- 225 g pandan rijst
- 200 ml kokosmelk
- 2 el Conimex wok olie
Bereiding:
1. Kook de rijst.
2. Snij de ui in halve ringen, halveer de broccoli in roosjes.
3. Kook de broccoli ca. 2 min. voor.
4. Bak de kipblokjes goudbruin in de wok olie. Bak dan de ui nog 3 min. mee.
5. Zet het vuur laag, voeg de currypasta, kokosmelk, 100 ml water en broccoli toe. Breng al roerend aan de kook en laat 2-3 min. zachtjes doorkoken.
6. Serveer de curry met de gekookte rijst.
Serveersuggestie: Ook lekker met tofu of garnalen. Voeg ook eens vers gehakte koriander, Thaise basilicum, lente ui of cashewnoten toe. Dagje zonder vlees: Voeg naast of in plaats van de tofu lekker veel groenten toe zoals champignons, paprika en groene groenten.
Bewaaradvies
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
Allergieën
Bevat
Mosterd,
Selderij,
Vrij van
Glutenbevattende Granen,