Extra informatie
Haal de smaak van Italië in huis met Grand'Italia. We bieden jou de ingredienten voor de lekkerste Italiaanse gerechten. Met ons uitgebreide assortiment aan pasta's, pastasauzen en pesto geniet je thuis optimaal van de goede dingen in het leven, zoals de italianen dat ook doen. Geniet ook glutenvrij van een heerlijke Italiaanse pastamaaltijd met Grand'Italia penne glutenvrij. Deze glutenvrije penne wordt geproduceerd in Italië en gemaakt volgens een lekkere Italiaanse receptuur. De glutenvrije penne wordt gemaakt van enkel de meest zorgvuldig geselecteerde witte rijst, mais en quinoa, die door de speciale bereidingswijze nog steeds die fijne stevige bite geven. Doordat penne een holle pasta is, gaat deze goed samen met een grovere saus. De holtes en ribbels houden deze grovere saus namelijk goed vast. Wist je dat we bij Grand'Italia ook superveel glutenvrije pastasauzen in het assortiment hebben? zo ervaar je altijd de perfecte hap, ook in een glutenvrije pastamaaltijd!
Land van oorsprong
Italië
Gebruik
Onbekend:
Kooktijd: 8-9 minuten.
Bereidingswijze:
1. Gebruik voldoende water: breng 1 liter water per 100g pasta aan de kook. Houd 100g pasta per persoon aan.
2. Voeg wat zout en de pasta toe.
3. Breng het water weer aan de kook en kook de pasta gedurende de aangegeven tijd 'al dente'.
4. Giet af en serveer direct.
Onbekend:
Recept Penne con verdure
Ingrediënten voor 4 personen:
- 400g Grand'Italia Penne Glutenvrij
- 1 pot Grand'Italia Basilico (400g)
- 1 rode paprika
- 1 aubergine, in stukjes
- 1 courgette, in stukjes
- handvol basilicumblaadjes
- 4 el olijfolie
- 100g geraspte Pecorino
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 225°C. Gril de paprika. Ontvel en snijd in stukjes.
2. Kook de penne in 8 min. 'al dente'.
3. Gaar de aubergine en courgette. Voeg de saus toe en laat 10 min. pruttelen.
4. Meng de pasta, gegrilde paprika en basilicumblaadjes door de saus.
Bereiding
Kooktijd: 8-9 minuten.
Bereidingswijze:
1. Gebruik voldoende water: breng 1 liter water per 100g pasta aan de kook. Houd 100g pasta per persoon aan.
2. Voeg wat zout en de pasta toe.
3. Breng het water weer aan de kook en kook de pasta gedurende de aangegeven tijd 'al dente'.
4. Giet af en serveer direct.
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot einde:
Koel en droog bewaren.
Allergieën
Kan bevatten
Soja,
Vrij van
Glutenbevattende Granen,