Ingrediënten
Samenstelling
Samenstelling:met zalm - Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten (33%), vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm in de brokken*), granen, mineralen, plantaardige bijproducten, suikers. *Brokken meestal 40% van het product. # met tonijn - Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten (33%), vis- en bijproducten (waarvan 4% tonijn in de brokken*), granen, mineralen, plantaardige bijproducten, suikers. *Brokken meestal 40% van het product. # met kabeljauw - Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten (33%), vis- en bijproducten (waarvan 4% kabeljauw in de brokken*), granen, mineralen, plantaardige bijproducten, suikers. *Brokken meestal 40% van het product. # met witvis - Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten (33%), vis- en bijproducten (waarvan 4% witvis in de brokken*), granen, mineralen, plantaardige bijproducten, suikers. *Brokken meestal 40% van het product.
Analytische Bestanddelen
Analytische bestanddelen (%): eiwit: 7.8; vetgehalte: 4.0; anorganische stof: 1.6; ruwe celstof: 0.25; vocht: 84.5; calcium: 0.30; fosfor: 0.22. Energie: 62 kcal/85 g.
Toevoegingsmiddelen
Additieven per kg: Nutritionele additieven: Vitamine B₁: 27.3 mg, Vitamine B₂: 1.4 mg, Vitamine B₆: 4.6 mg, Vitamine C: 702 mg, Vitamine D₃: 200 IE(Vitamine D₃ is niet toegevoegd aan de zalm- en tonijnvariëteiten), Vitamine E: 138 mg, Taurine: 1101 mg, Koper (Koper(II)sulfaat-pentahydraat): 1.2 mg, Jodaat (Watervrij calciumjodaat): 0.28 mg, Ijzer (Ijzer(II) sulfaat-monohydraat): 14.0 mg, Mangaan (Mangaan(II) sulfaat-monohydraat): 2.8 mg, Zink (Zinksulfaat-monohydraat): 16.2 mg / Technologische additieven: Cassiagom: 2148 mg / Sensorische additieven: Smaakstoffen.