Extra informatie
Dit product is een Prijsfavoriet. Dat zijn onze eigen-merkproducten van topkwaliteit en ze zijn altijd voordelig. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Bestrooi met (kip)kruiden. Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de scharrel kippenbouten op matige temperatuur in ca. 50 minuten gaar. Regelmatig keren.
Oven (180°C): leg de scharrel kippenbouten in een ovenschaal en plaats deze in het midden van een voorverwarmde oven. Bak de scharrel kippenbouten in ca. 55 minuten gaar. Braad voor het beste resultaat de scharrel kippenbouten eerst aan.
Oven (180°C): bak de scharrel kippenbouten in ca. 55 minuten gaar in het midden van een voorverwarmde oven.
Bereiding
Bestrooi met (kip)kruiden. Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de scharrel kippenbouten op matige temperatuur in ca. 50 minuten gaar. Regelmatig keren.
Oven (180°C): leg de scharrel kippenbouten in een ovenschaal en plaats deze in het midden van een voorverwarmde oven. Bak de scharrel kippenbouten in ca. 55 minuten gaar. Braad voor het beste resultaat de scharrel kippenbouten eerst aan.
Oven (180°C): bak de scharrel kippenbouten in ca. 55 minuten gaar in het midden van een voorverwarmde oven.
Bewaaradvies
Geschikt om thuis in te vriezen op de dag van aankoop. Binnen 3 maanden gebruiken. Voor gebruik ontdooien.
Te gebruiken tot en met: zie bovenzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,