AH Champignonsoep verspakket
4.99

AH Champignonsoep verspakket

6 pers | 35 min

Andere kochten ook

AH Tomatensoep € 4,39 6 pers | 30 min
AH Groentesoep verspakket € 4,89 6 pers | 30 min
AH Pompoensoep verspakket € 4,59 6 personen
AH Rode linzensoep verspakket € 4,99 6 pers | 25 min

Inhoud en Gewicht

  • 6 pers | 35 min

Kenmerken

Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Verpakt voor: Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Website
ah.nl/ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Inhoud pakket: 400 g kastanjechampignons 2 stengels bleekselderij 2 uien 2 knoflooktenen 2 takjes tijm takje rozemarijn 2 groentebouillonblokjes 1 paddenstoelenbouillonblokje Bereiden: 1. Maak de groente schoon. Snij de helft van de champignons in stukken en de andere helft in plakjes. Snij de bleekselderij in stukjes. Pel de ui en knoflook, snipper de ui en hak de knoflook fijn. Ris de tijm en rozemarijn en hak de blaadjes fijn. Snij de bieslook fijn. 2. Verhit de boter in een kookpan op hoge temperatuur en bak hierin de ui en knoflook 2 minuten. 3. Voeg de stukjes champignons (hou de plakjes apart), de bleekselderij, tijm en rozemarijn toe en bak 2 minuten op hoge temperatuur. 4. Voeg de bloem toe en bak 1 minuut mee op lage temperatuur. 5. Voeg het water, de bouillonblokjes en de kookroom toe en breng zachtjes aan de kook. Laat 12 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan. 6. Pureer de soep met een staafmixer. 7. Voeg de champignonplakjes toe en laat nog 3 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan. 8. Bestrooi voor het serveren met de bieslook. TIP: Serveer met stokbrood.

Bereiding

Inhoud pakket:
400 g kastanjechampignons
2 stengels bleekselderij
2 uien
2 knoflooktenen
2 takjes tijm
takje rozemarijn
2 groentebouillonblokjes
1 paddenstoelenbouillonblokje

Bereiden:
1. Maak de groente schoon. Snij de helft van de champignons in stukken en de andere helft in plakjes. Snij de bleekselderij in stukjes. Pel de ui en knoflook, snipper de ui en hak de knoflook fijn. Ris de tijm en rozemarijn en hak de blaadjes fijn. Snij de bieslook fijn.
2. Verhit de boter in een kookpan op hoge temperatuur en bak hierin de ui en knoflook 2 minuten.
3. Voeg de stukjes champignons (hou de plakjes apart), de bleekselderij, tijm en rozemarijn toe en bak 2 minuten op hoge temperatuur.
4. Voeg de bloem toe en bak 1 minuut mee op lage temperatuur.
5. Voeg het water, de bouillonblokjes en de kookroom toe en breng zachtjes aan de kook. Laat 12 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan.
6. Pureer de soep met een staafmixer.
7. Voeg de champignonplakjes toe en laat nog 3 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan.
8. Bestrooi voor het serveren met de bieslook.

TIP: Serveer met stokbrood.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot en met: zie bovenzijde, mits gekoeld bewaard (max. 7°C). Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef.

Allergieën

Bevat
Selderij,

Kan bevatten
Glutenbevattende granen, Lactose, Melk, Mosterd, Soja, Tarwe,

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lupine, Macadamianoot, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Sesamzaad, Spelt, Sulfieten, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Milliliter
Energie236 kJ (57 kcal)
Vet4.1 Gram
waarvan verzadigd2.7 Gram
waarvan onverzadigd1.1 Gram
Koolhydraten3.3 Gram
waarvan suikers1.2 Gram
Voedingsvezel0.6 Gram
Eiwitten1.4 Gram
Zout0.73 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten