Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Inhoud pakket:
150 g zilvervliesrijst
50 g cherrytomaten
500 g groentemix
zakje kruidenmix
zakje tomatensaus
Bereiding:
1. Kook de rijst in een pan met ruim kokend water in 15 minuten gaar en giet af. Laat de rijst in de pan staan met de deksel erop.
2. Snij de chorizoworst in kleine blokjes en halveer de cherrytomaten.
3. Bak de chorizoworst in een wok of hapjespan 5 minuten op middelhoge temperatuur.
4. Haal de chorizoworst uit de pan en hou apart.
5. Bak de groentemix 2 minuten in het achtergebleven bakvet op hoge temperatuur.
6. Voeg de kruidenmix, chorizoworst, cherrytomaten en tomatensaus toe en laat het gerecht afgedekt 8 minuten garen op middelhoge temperatuur.
7. Voeg de rijst toe, verwarm het geheel nog 2 minuten voor serveren.
VEGATIP: Vervang de chorizoworst door 160 g vegetarische kipstukjes.
TIP: Lekker met gehakte peterselie
Bereiding
Inhoud pakket:
150 g zilvervliesrijst
50 g cherrytomaten
500 g groentemix
zakje kruidenmix
zakje tomatensaus
Bereiding:
1. Kook de rijst in een pan met ruim kokend water in 15 minuten gaar en giet af. Laat de rijst in de pan staan met de deksel erop.
2. Snij de chorizoworst in kleine blokjes en halveer de cherrytomaten.
3. Bak de chorizoworst in een wok of hapjespan 5 minuten op middelhoge temperatuur.
4. Haal de chorizoworst uit de pan en hou apart.
5. Bak de groentemix 2 minuten in het achtergebleven bakvet op hoge temperatuur.
6. Voeg de kruidenmix, chorizoworst, cherrytomaten en tomatensaus toe en laat het gerecht afgedekt 8 minuten garen op middelhoge temperatuur.
7. Voeg de rijst toe, verwarm het geheel nog 2 minuten voor serveren.
VEGATIP: Vervang de chorizoworst door 160 g vegetarische kipstukjes.
TIP: Lekker met gehakte peterselie
Bewaaradvies
Niet geschikt om thuis in te vriezen.
Te gebruiken tot en met: zie bovenzijde, mits gekoeld bewaard (max. 7°C).
Allergieën
Bevat
Selderij,
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,