Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Rullen:
1. Breng het gehakt op smaak met peper.
2. Verhit een koekenpan/wok en rul het gehakt zonder boter of olie in 5-6 minuten gaar.
Gehaktbal:
1. Maak het gehakt aan met kruiden, specerijen, losgeklopt ei en paneermeel of een gehaktmix.
2. Vorm ballen van het gehakt.
3. Verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie in een braadpan en bak de gehaktballen rondom bruin.
4. Voeg een scheutje water of bouillon toe en braad de gehaktballen met de deksel op de pan, op matige temperatuur in ca. 20 minuten gaar.
Regelmatig keren.
Let op, product door en door verhitten.
Bereiding
Rullen:
1. Breng het gehakt op smaak met peper.
2. Verhit een koekenpan/wok en rul het gehakt zonder boter of olie in 5-6 minuten gaar.
Gehaktbal:
1. Maak het gehakt aan met kruiden, specerijen, losgeklopt ei en paneermeel of een gehaktmix.
2. Vorm ballen van het gehakt.
3. Verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie in een braadpan en bak de gehaktballen rondom bruin.
4. Voeg een scheutje water of bouillon toe en braad de gehaktballen met de deksel op de pan, op matige temperatuur in ca. 20 minuten gaar.
Regelmatig keren.
Let op, product door en door verhitten.
Bewaaradvies
Geschikt om thuis in te vriezen op de dag van aankoop. Binnen 3 maanden gebruiken. Voor gebruik ontdooien.
Te gebruiken tot en met: zie bovenzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,