Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
haal de tonijnsteak een half uur voor bereiding uit de koelkast, zo wordt de tonijnsteak gelijkmatig gaar. Bestrooi de tonijnsteak met peper en/of (vis)kruiden. Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de tonijnsteak op matige temperatuur in 4-6 minuten rosé. Halverwege keren. Grill: bestrijk de tonijnsteak met (olijf)olie en gril in 4-5 minuten rosé. Halverwege keren.
Bereiding
haal de tonijnsteak een half uur voor bereiding uit de koelkast, zo wordt de tonijnsteak gelijkmatig gaar. Bestrooi de tonijnsteak met peper en/of (vis)kruiden. Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de tonijnsteak op matige temperatuur in 4-6 minuten rosé. Halverwege keren. Grill: bestrijk de tonijnsteak met (olijf)olie en gril in 4-5 minuten rosé. Halverwege keren.
Bewaaradvies
Niet geschikt om thuis in te vriezen.
Te gebruiken tot en met: zie bovenzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C). Na openen binnen 24 uur consumeren.
Allergieën
Bevat
Vis,
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Walnoot,
Weekdieren,