Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Koud: meng 30 gram boekweitvlokken met 200 ml melk, yoghurt, kwark of een plantaardig alternatief. Voeg eventueel vers fruit of gedroogde vruchten toe. Magnetron (800 Watt): meng 30 gram boekweitvlokken met 200 ml melk of een plantaardig alternatief. Verwarm 2 minuten. Roer en laat 2-3 minuten rusten. Pan: meng 30 gram boekweitvlokken met 200 ml melk of een plantaardig alternatief. Kook ongeveer 1 minuut. Laat 2-3 minuten afgedekt rusten.
Bereiding
Koud: meng 30 gram boekweitvlokken met 200 ml melk, yoghurt, kwark of een plantaardig alternatief. Voeg eventueel vers fruit of gedroogde vruchten toe. Magnetron (800 Watt): meng 30 gram boekweitvlokken met 200 ml melk of een plantaardig alternatief. Verwarm 2 minuten. Roer en laat 2-3 minuten rusten. Pan: meng 30 gram boekweitvlokken met 200 ml melk of een plantaardig alternatief. Kook ongeveer 1 minuut. Laat 2-3 minuten afgedekt rusten.
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot en met: zie achterkant. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Koel, donker en droog bewaren. De verpakking goed sluiten na gebruik.
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,