Extra informatie
Recept tip poke bowl: kook 120 gram witte sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en roer er 2 el rijstazijn doorheen, laat afkoelen. Snijd een wortel in reepjes en meng met 1 el rijstazijn. Snijd 100 gram radijs in schijfjes en een avocado en halve Mango in blokjes. Verdeel de rijst over de borden en leg vervolgens de edamame bonen, wortel, radijs, avocado en Mango in een rondje eroverheen. Garneer met sesamzaadjes.
tip: serveer de poke bowl met een scheutje soja saus en partjes limoen.
lekker erbij: maak de poke bowl lekker met verse zeewiersalade, een paar druppels sesamolie en ringetjes bosui.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Verwarmen:
Pan: Schud of schep de zak leeg in een pan. Al roerende zachtjes opwarmen, niet laten koken.
In magnetron bereiden:
Magnetron: Scheur de bovenzijde van de verpakking af en zet rechtop in de magnetron. Verwarm 1 min. op 750W**. **Tijd kan variëren per magnetron.
Bereiding
Pan: Schud of schep de zak leeg in een pan. Al roerende zachtjes opwarmen, niet laten koken.
Serveer suggestie
Tip: Heerlijk in een poké bowl met rijst, mango, avocado, wortel en radiis.
Bewaaradvies
Na openen gekoeld (max. 7°C) bewaren en beperkt houdbaar.