Land van oorsprong
Nieuw-Zeeland
Gebruik
Bereidingswijze:
haal de lamsfilet 1 uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Koekenpan: verhit (olijf)olie en bak de lamsfilet in 4-5 minuten per zijde, totdat deze een mooie bruine kleur heeft. Laat de lamsfilet 10 minuten rusten op een lauwwarm bord onder een theedoek alvorens aan te snijden. Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en de smaak behouden.
Let op, product door en door verhitten.
Bereiding
haal de lamsfilet 1 uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Koekenpan: verhit (olijf)olie en bak de lamsfilet in 4-5 minuten per zijde, totdat deze een mooie bruine kleur heeft. Laat de lamsfilet 10 minuten rusten op een lauwwarm bord onder een theedoek alvorens aan te snijden. Tip: prik niet met een vork in het vlees, hierdoor blijven de sappen en de smaak behouden.
Let op, product door en door verhitten.
Bewaaradvies
Niet geschikt om thuis in te vriezen.
Te gebruiken tot en met: zie voorzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,