Extra informatie
Ah sweet basil woksaus met rode peper, knoflook en basilicum bereid naar authentiek recept.
Nog zelf toevoegen:.
- 200 g rijst of mie, - 200 g kipfilet of tofu , - 2 el plantaardige olie, - 1 rode paprika, - 400 g thaise wokgroente of 300 g sugarsnaps.
Land van oorsprong
Thailand
Gebruik
Bereidingswijze:
Recept voor 4 personen: Zelf toevoegen: - 300 g rijst of mie - 200 g kipfilet of tofu - 2 el plantaardige olie - 1 rode paprika - 400 g Thaise wokgroente of 300 g sugar snaps Bereiding: 1. Kook de rijst of mie zoals aangegeven op de verpakking. 2. Snij de kipfilet in blokjes. Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletblokjes of de tofu volgens instructies op de verpakking. 3. Snij de paprika in reepjes. 4. Voeg de wokgroente of sugar snaps en gesneden paprika toe en roerbak 3 minuten mee. 5. Verlaag de temperatuur, voeg de helft van het flesje woksaus toe en laat 2 minuten zachtjes doorkoken. 6. Serveer met de rijst of mie.
Bereiding
Recept voor 4 personen: Zelf toevoegen: - 300 g rijst of mie - 200 g kipfilet of tofu - 2 el plantaardige olie - 1 rode paprika - 400 g Thaise wokgroente of 300 g sugar snaps Bereiding: 1. Kook de rijst of mie zoals aangegeven op de verpakking. 2. Snij de kipfilet in blokjes. Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletblokjes of de tofu volgens instructies op de verpakking. 3. Snij de paprika in reepjes. 4. Voeg de wokgroente of sugar snaps en gesneden paprika toe en roerbak 3 minuten mee. 5. Verlaag de temperatuur, voeg de helft van het flesje woksaus toe en laat 2 minuten zachtjes doorkoken. 6. Serveer met de rijst of mie.
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot en met: zie dop. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Koel, donker en droog bewaren. Na openen gekoeld bewaren (max. 7°C), beperkt houdbaar.
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Soja,
Tarwe,
Vis,
Kan bevatten
Pinda's,
Schaaldieren,
Sesamzaad,
Weekdieren,
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,