Extra informatie
Ah Japanse sesam woksaus is een licht zoete saus met een volle sesamsmaak, waardoor de andere smaken goed tot hun recht komen.
Nog zelf toevoegen:.
- 200 g rijst of mie, - 200 g grote garnalen of 150 g oesterzwammen of 175 g quornstukjes, - 2 el plantaardige olie, 400 g Japanse wokgroente met sojabonen.
Land van oorsprong
Thailand
Gebruik
Bereidingswijze:
Recept voor 4 personen: Zelf toevoegen: - 300 g rijst of mie - 2 el plantaardige olie - 250 g grote garnalen of 250 g oesterzwammen - 400 g Japanse wokgroente met sojabonen Bereiding: 1. Kook de rijst of mie zoals aangegeven op de verpakking. 2. Verhit de olie in een wok en bak de gepelde garnalen of gesneden oesterzwammen gaar zoals aangegeven op de verpakking. 3. Voeg de wokgroente toe en roerbak 2 minuten mee. 4. Verlaag de temperatuur, voeg de helft van het flesje woksaus toe en laat 2 minuten zachtjes doorkoken. 5. Serveer met de rijst of mie.
Bereiding
Recept voor 4 personen: Zelf toevoegen: - 300 g rijst of mie - 2 el plantaardige olie - 250 g grote garnalen of 250 g oesterzwammen - 400 g Japanse wokgroente met sojabonen Bereiding: 1. Kook de rijst of mie zoals aangegeven op de verpakking. 2. Verhit de olie in een wok en bak de gepelde garnalen of gesneden oesterzwammen gaar zoals aangegeven op de verpakking. 3. Voeg de wokgroente toe en roerbak 2 minuten mee. 4. Verlaag de temperatuur, voeg de helft van het flesje woksaus toe en laat 2 minuten zachtjes doorkoken. 5. Serveer met de rijst of mie.
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot en met: zie dop. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Koel, donker en droog bewaren. Na openen gekoeld bewaren (max. 7°C), beperkt houdbaar.
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Mosterd,
Sesamzaad,
Soja,
Tarwe,
Vis,
Weekdieren,
Kan bevatten
Pinda's,
Schaaldieren,
Vis,
Weekdieren,
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Spelt,
Sulfieten,
Walnoot,