Grand' Italia Mini gnocchi di patate
2.69

Grand' Italia Mini gnocchi di patate

500 g

Laat je verrassen door de moderne Italiaanse keuken met Grand'Italia mini gnocchi di patate: een heerlijk luchtig alternatief voor pasta, aardappels of rijst. Varieer met mini gnocchi!

  • Geinspireerd op Italiaanse receptuur - ricetta italiana
  • Gemaakt van 85% aardappel en 13% bloem
  • Heerlijk om te bakken voor een krokante buitenkant
  • Heerlijke lichte textuur en volle aardappelsmaak

Andere kochten ook

Grand' Italia Gnocchi di patate € 2,39 500 g
Grand' Italia Mini gnocchi di patate € 2,69 500 g

Inhoud en Gewicht

  • 500 g

Contactgegevens

GranFood B.V.
Zuiderweg 12, 2289 BN Rijswijk, Nederland.

Website
granditalia.nl

Extra informatie

Haal de smaak van italie in huis met granditalia. We bieden jou de ingredienten voor de lekkerste Italiaanse gerechten. Met ons uitgebreide assortiment aan pastas, pastasauzen en pesto geniet je thuis optimaal van de goede dingen in het leven, zoals de italianen dat ook doen.

Land van oorsprong

Italië

Gebruik

Onbekend:
Ingrediënten (4 pers.): 1 pak Grand'Italia Mini Gnocchi di Patate 1 pot Grand'Italia Pesto Rosso (90g) 50g Grand'Italia Secchi (zongedroogde tomaten) 200g kipblokjes 1 grote courgette, in blokjes Rucola Variatietip: Vervang de kip door aubergine. 1. Kook de gnocchi 1 min., giet af en bak in 10-12 min. krokant in 1 el olijfolie. 2. Bak de kipblokjes goudbruin in 1 el olijfolie. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes en de courgette in blokjes. Voeg deze toe aan de kipblokjes. Bak nog 3 min. mee. Roer de pesto erdoor. 3. Meng de gnocchi met de pestosaus. 4. Garneer met rucola.

Koken:
Koken: Breng 2,5l water per pak aan de kook. Voeg de gnocchi toe en kook 2-3 min. Giet af en serveer direct.

Bakken:
Bakken: Kook 1 min. en giet af. Bak ze in 10-12 min. krokant in 1 el olijfolie.

Bereiding

Ingrediënten (4 pers.):
1 pak Grand'Italia Mini Gnocchi di Patate
1 pot Grand'Italia Pesto Rosso (90g)
50g Grand'Italia Secchi (zongedroogde tomaten)
200g kipblokjes
1 grote courgette, in blokjes
Rucola

Variatietip: Vervang de kip door aubergine.

1. Kook de gnocchi 1 min., giet af en bak in 10-12 min. krokant in 1 el olijfolie.
2. Bak de kipblokjes goudbruin in 1 el olijfolie. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes en de courgette in blokjes. Voeg deze toe aan de kipblokjes. Bak nog 3 min. mee. Roer de pesto erdoor.
3. Meng de gnocchi met de pestosaus.
4. Garneer met rucola.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren. Na opening ca. 3 dagen houdbaar in de koelkast. Ten minste houdbaar tot: zie voorzijde verpakking.

Allergieën

Bevat
Glutenbevattende granen, Tarwe,

Kan bevatten
Mosterd, Soja,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie691 kJ (163 kcal)
Vet0.4 Gram
waarvan verzadigd0.1 Gram
Koolhydraten35 Gram
waarvan suikers0.3 Gram
Voedingsvezel1.2 Gram
Eiwitten4.3 Gram
Zout0.94 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten