Extra informatie
Haal de smaak van italie in huis met granditalia. We bieden jou de ingredienten voor de lekkerste Italiaanse gerechten. Met ons uitgebreide assortiment aan pastas, pastasauzen en pesto geniet je thuis optimaal van de goede dingen in het leven, zoals de italianen dat ook doen.
Land van oorsprong
Italië
Gebruik
Onbekend:
Ingrediënten (4 pers.):
1 pak Grand'Italia Mini Gnocchi di Patate
1 pot Grand'Italia Pesto Rosso (90g)
50g Grand'Italia Secchi (zongedroogde tomaten)
200g kipblokjes
1 grote courgette, in blokjes
Rucola
Variatietip: Vervang de kip door aubergine.
1. Kook de gnocchi 1 min., giet af en bak in 10-12 min. krokant in 1 el olijfolie.
2. Bak de kipblokjes goudbruin in 1 el olijfolie. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes en de courgette in blokjes. Voeg deze toe aan de kipblokjes. Bak nog 3 min. mee. Roer de pesto erdoor.
3. Meng de gnocchi met de pestosaus.
4. Garneer met rucola.
Koken:
Koken: Breng 2,5l water per pak aan de kook. Voeg de gnocchi toe en kook 2-3 min. Giet af en serveer direct.
Bakken:
Bakken: Kook 1 min. en giet af. Bak ze in 10-12 min. krokant in 1 el olijfolie.
Bereiding
Ingrediënten (4 pers.):
1 pak Grand'Italia Mini Gnocchi di Patate
1 pot Grand'Italia Pesto Rosso (90g)
50g Grand'Italia Secchi (zongedroogde tomaten)
200g kipblokjes
1 grote courgette, in blokjes
Rucola
Variatietip: Vervang de kip door aubergine.
1. Kook de gnocchi 1 min., giet af en bak in 10-12 min. krokant in 1 el olijfolie.
2. Bak de kipblokjes goudbruin in 1 el olijfolie. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes en de courgette in blokjes. Voeg deze toe aan de kipblokjes. Bak nog 3 min. mee. Roer de pesto erdoor.
3. Meng de gnocchi met de pestosaus.
4. Garneer met rucola.
Bewaaradvies
Koel en droog bewaren. Na opening ca. 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Ten minste houdbaar tot: zie voorzijde verpakking.
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Tarwe,
Kan bevatten
Mosterd,
Soja,