Extra informatie
Haal de smaak van Italië in huis met Grand'Italia. We bieden jou de ingredienten voor de lekkerste Italiaanse gerechten. Met ons uitgebreide assortiment aan pasta's, pastasauzen en pesto geniet je thuis optimaal van de goede dingen in het leven, zoals de italianen dat ook doen. Geniet van heerlijke variatie uit de Italiaanse keuken met Grand'Italia mini gnocchi di patate. Gnocchi is een Italiaanse aardappel knoedel met een lichte, luchtige structuur. Doordat deze (een kleinere variant) wordt gemaakt van een mix van 85% aardappel en 13% bloem is het dus ook eigenlijk geen pasta, maar wel een heerlijk Italiaans alternatief voor pasta, rijst of aardappelen. Je vindt Grand'Italia mini gnocchi di patate overigens wel in het pastaschap. Een verpakking van 500g is geschikt voor een maaltijd voor 2-3 personen.
Land van oorsprong
Italië
Gebruik
Onbekend:
Ingrediënten (4 pers.):
1 pak Grand'Italia Mini Gnocchi di Patate
1 pot Grand'Italia Pesto Rosso (90g)
50g Grand'Italia Secchi (zongedroogde tomaten)
200g kipblokjes
1 grote courgette, in blokjes
Rucola
Variatietip: Vervang de kip door aubergine.
1. Kook de gnocchi 1 min., giet af en bak in 10-12 min. krokant in 1 el olijfolie.
2. Bak de kipblokjes goudbruin in 1 el olijfolie. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes en de courgette in blokjes. Voeg deze toe aan de kipblokjes. Bak nog 3 min. mee. Roer de pesto erdoor.
3. Meng de gnocchi met de pestosaus.
4. Garneer met rucola.
Koken:
Koken: Breng 2,5l water per pak aan de kook. Voeg de gnocchi toe en kook 2-3 min. Giet af en serveer direct.
Bakken:
Bakken: Kook 1 min. en giet af. Bak ze in 10-12 min. krokant in 1 el olijfolie.
Bereiding
Ingrediënten (4 pers.):
1 pak Grand'Italia Mini Gnocchi di Patate
1 pot Grand'Italia Pesto Rosso (90g)
50g Grand'Italia Secchi (zongedroogde tomaten)
200g kipblokjes
1 grote courgette, in blokjes
Rucola
Variatietip: Vervang de kip door aubergine.
1. Kook de gnocchi 1 min., giet af en bak in 10-12 min. krokant in 1 el olijfolie.
2. Bak de kipblokjes goudbruin in 1 el olijfolie. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes en de courgette in blokjes. Voeg deze toe aan de kipblokjes. Bak nog 3 min. mee. Roer de pesto erdoor.
3. Meng de gnocchi met de pestosaus.
4. Garneer met rucola.
Bewaaradvies
Koel en droog bewaren. Na opening ca. 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Ten minste houdbaar tot: zie voorzijde verpakking.
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Tarwe,
Kan bevatten
Mosterd,
Soja,