Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de krieltjes in 10-12 minuten goudgeel en gaar. Regelmatig omscheppen. Airfryer (175℃): besprenkel de krieltjes met (olijf)olie. Bak de krieltjes in een voorverwarmde airfryer in 14-16 minuten goudgeel en gaar. Halverwege omschudden. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de airfryer voor eventuele afwijkingen in bereidingswijze en de maximale hoeveelheid. Magnetron (900 Watt): leg de krieltjes in een afgedekte, voor de magnetron geschikte schaal. Voeg een eetlepel water toe en verwarm 7 minuten. Pan: kook de krieltjes in een laagje water in 8-10 minuten gaar.
Bereiding
Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de krieltjes in 10-12 minuten goudgeel en gaar. Regelmatig omscheppen. Airfryer (175℃): besprenkel de krieltjes met (olijf)olie. Bak de krieltjes in een voorverwarmde airfryer in 14-16 minuten goudgeel en gaar. Halverwege omschudden. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de airfryer voor eventuele afwijkingen in bereidingswijze en de maximale hoeveelheid. Magnetron (900 Watt): leg de krieltjes in een afgedekte, voor de magnetron geschikte schaal. Voeg een eetlepel water toe en verwarm 7 minuten. Pan: kook de krieltjes in een laagje water in 8-10 minuten gaar.
Bewaaradvies
Niet geschikt om thuis in te vriezen.
Ten minste houdbaar tot en met: zie voorzijde, mits gekoeld bewaard (max. 7°C). Kijk, ruik en proef na deze datum. Na openen beperkt houdbaar.
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,