Land van oorsprong
Duitsland
Gebruik
Bereidingswijze:
Koud: meng 40 gram havermout in koude halfvolle melk, halfvolle yoghurt, magere kwark of een plantaardig alternatief. Voeg eventueel vers fruit of gedroogde vruchten toe. Voor overnight oats, meng 40 gram havermout in 250 ml halfvolle melk of een plantaardig alternatief. Roer goed door en zet 8 uur (een nacht) afgedekt in de koelkast.
Magnetron (800 Watt): meng 40 gram havermout in 250 ml halfvolle melk of een plantaardig alternatief. Verwarm 2 minuten. Roer en laat 2-3 minuten rusten. Pan: meng 40 gram havermout in 250 ml halfvolle melk of een plantaardig alternatief. Kook ongeveer 1 minuut. Laat 2-3 minuten afgedekt rusten.
Bereiding
Koud: meng 40 gram havermout in koude halfvolle melk, halfvolle yoghurt, magere kwark of een plantaardig alternatief. Voeg eventueel vers fruit of gedroogde vruchten toe. Voor overnight oats, meng 40 gram havermout in 250 ml halfvolle melk of een plantaardig alternatief. Roer goed door en zet 8 uur (een nacht) afgedekt in de koelkast.
Magnetron (800 Watt): meng 40 gram havermout in 250 ml halfvolle melk of een plantaardig alternatief. Verwarm 2 minuten. Roer en laat 2-3 minuten rusten. Pan: meng 40 gram havermout in 250 ml halfvolle melk of een plantaardig alternatief. Kook ongeveer 1 minuut. Laat 2-3 minuten afgedekt rusten.
Bewaaradvies
Ten minste houdbaar tot en met: zie onderzijde. Kijk, ruik en proef na deze datum. Koel, donker en droog bewaren. De verpakking goed sluiten na gebruik.
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Haver,
Soja,
Kan bevatten
Pinda's,
Pistachenoot,
Amandel,
Cashewnoot,
Gerst,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's (aardnoten),
Pistache-noot,
Rogge,
Sesamzaad,
Spelt,
Tarwe,
Walnoot,
Vrij van
Eieren,
Schaaldieren,
Selderij,
Sulfieten,
Vis,
Weekdieren,