Croma Mild met olijfolie
3.22 4.29

Croma Mild met olijfolie

25% korting Combineren mogelijk 450 ml

Croma voor perfect vlees - Croma is de expert voor het bakken en braden van alle soorten vlees..

  • Met de milde smaak van olijfolie
  • Spat niet
  • Voor ieder gerecht
  • Vrij van kunstmatige kleurstoffen en aroma's

Combineren met

Blue Band Iedere dag vloeibaar € 2,09 0,5 l
Croma Bakken en braden € 1,57 250 g
Croma Smeltjus € 1,64 250 g
Blue Band Heerlijk romig ongezouten € 2,06 215 g
Blue Band Finesse plantaardig alternatief kookroom € 1,27 250 ml

Inhoud en Gewicht

  • 450 ml

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Upfield Nederland BV
Postbus 76222 1070 EE Amsterdam

Website
www.croma.nl

Website
www.upfield.com/contact

Extra informatie

Croma bevat geen water, waardoor het niet vanzelf zichzelf spat. Croma geeft vlees en jus een heerlijke, karakteristieke smaak. Croma bruint en smelt sneller dan gewone margarine. Croma komt daardoor eerder op een hoge temperatuur en schroeit het vlees direct dicht. Het vlees blijft hierdoor lekker mals en sappig. Vlees bak je in croma!al het goede van Croma met al het goede van olijfolie. Nog steeds croma, maar milder in geur, kleur en smaak. Perfect voor al je vlees en kip

Merk

Croma

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Croma baktips • Laat het vlees op kamertemperatuur komen voor je het gaat bakken, zo is het verschil met een hete pan minder groot en blijft het malser. Haal het vlees ongeveer 30 minuten voor bereiding uit de koelkast. • Dep het vlees droog voor je het gaat bakken. • Zorg ervoor dat je tijdens het bakken niet met een vork in het vlees prikt. Anders gaan alle lekkere sappen verloren en wordt het vlees droger. • Laat het vlees een paar minuten rusten na het bakken onder aluminiumfolie. Zo blijft het vlees lekker mals.

Bereiding

Croma baktips
• Laat het vlees op kamertemperatuur komen voor je het gaat bakken, zo is het verschil met een hete pan minder groot en blijft het malser. Haal het vlees ongeveer 30 minuten voor bereiding uit de koelkast.
• Dep het vlees droog voor je het gaat bakken.
• Zorg ervoor dat je tijdens het bakken niet met een vork in het vlees prikt. Anders gaan alle lekkere sappen verloren en wordt het vlees droger.
• Laat het vlees een paar minuten rusten na het bakken onder aluminiumfolie. Zo blijft het vlees lekker mals.

Bewaaradvies

Koel bewaren. Ten minste houdbaar tot: zie verpakking.

Allergieën

Bevat
Melk, Soja,

Voedingswaarden

Soortper 100 Milliliter
Energie3215 kJ (782 kcal)
Vet86 Gram
waarvan verzadigd8.5 Gram
waarvan enkelvoudig onverzadigd57 Gram
waarvan meervoudig onverzadigd20 Gram
Koolhydraten0.5 Gram
waarvan suikers0.5 Gram
Eiwitten0.5 Gram
Zout0.8 Gram
Vitamine A449 Microgram
Vitamine D6.3 Microgram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten