AH Excellent Flat iron steak
6.99

AH Excellent Flat iron steak

ca. 200 g

De flat iron steak is een steak die gesneden is van het sukadestuk van het rund en is zeer geschikt om te bakken of te grillen. Lekker met een frisse salade en rozemarijnaardappeltjes.

  • Rundvlees
  • Bereiding: koekenpan of grill, ca. 4-12 minuten
  • Vacuüm verpakt om malsheid, vleesaroma's en -sappen optimaal te behouden
  • Tip: prik niet met een vork in het vlees, zo blijft het mals en sappig

Andere kochten ook

AH Excellent Biefstuk € 7,49 ca. 150 g
AH Excellent Biefstuk € 11,99 ca. 280 g
AH Excellent Flat iron steak € 6,99 ca. 200 g
AH Excellent Biefstukspies tuinkruiden € 9,99 ca. 300 g
AH Excellent Ossenhaas € 10,49 per stuk

Inhoud en Gewicht

  • ca. 200 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij

Contactgegevens


51 Bracken Rd, D18 CV48, Ireland

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
haal de flat iron steak een half uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen. Dep de flat iron steak droog met keukenpapier. Verhit vloeibare margarine, eventueel met een scheutje (olijf)olie. Bestrooi de flat iron steak vlak voor bereiding met peper. Bak de flat iron steak op hoge temperatuur aan beide zijden bruin. Matig de temperatuur en bak tot het gewenste resultaat: rood 2-4 minuten per kant; medium 3-5 minuten per kant; doorbakken 4-6 minuten per kant. Houd de flat iron steak tijdens het bakken in beweging over de bodem van de pan en keer het vlees regelmatig. Prik niet met een vork in het vlees, zo blijft het mals en sappig. Wikkel de flat iron steak na het bakken in aluminiumfolie en laat het geheel even rusten alvorens te serveren.

Bereiding

haal de flat iron steak een half uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen.
Dep de flat iron steak droog met keukenpapier. Verhit vloeibare margarine, eventueel met een scheutje (olijf)olie. Bestrooi de flat iron steak vlak voor bereiding met peper. Bak de flat iron steak op hoge temperatuur aan beide zijden bruin. Matig de temperatuur en bak tot het gewenste resultaat: rood 2-4 minuten per kant; medium 3-5 minuten per kant; doorbakken 4-6 minuten per kant. Houd de flat iron steak tijdens het bakken in beweging over de bodem van de pan en keer het vlees regelmatig. Prik niet met een vork in het vlees, zo blijft het mals en sappig. Wikkel de flat iron steak na het bakken in aluminiumfolie en laat het geheel even rusten alvorens te serveren.

Bewaaradvies

Te gebruiken tot en met: zie voorzijde, mits gekoeld bewaard (max. 4°C). Gebruik voor of op de vermelde datum. Niet gebruiken na deze datum.

Allergieën

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie561 kJ (134 kcal)
Vet5.5 Gram
waarvan verzadigd2 Gram
waarvan onverzadigd2.5 Gram
Koolhydraten0 Gram
waarvan suikers0 Gram
Voedingsvezel0 Gram
Eiwitten21 Gram
Zout0.2 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten