Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
haal de flat iron steak een half uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen.
Dep de flat iron steak droog met keukenpapier. Verhit vloeibare margarine, eventueel met een scheutje (olijf)olie. Bestrooi de flat iron steak vlak voor bereiding met peper. Bak de flat iron steak op hoge temperatuur aan beide zijden bruin. Matig de temperatuur en bak tot het gewenste resultaat: rood 2-4 minuten per kant; medium 3-5 minuten per kant; doorbakken 4-6 minuten per kant. Houd de flat iron steak tijdens het bakken in beweging over de bodem van de pan en keer het vlees regelmatig. Prik niet met een vork in het vlees, zo blijft het mals en sappig. Wikkel de flat iron steak na het bakken in aluminiumfolie en laat het geheel even rusten alvorens te serveren.
Bereiding
haal de flat iron steak een half uur voor gebruik uit de koelkast en uit de verpakking en laat afgedekt op kamertemperatuur komen.
Dep de flat iron steak droog met keukenpapier. Verhit vloeibare margarine, eventueel met een scheutje (olijf)olie. Bestrooi de flat iron steak vlak voor bereiding met peper. Bak de flat iron steak op hoge temperatuur aan beide zijden bruin. Matig de temperatuur en bak tot het gewenste resultaat: rood 2-4 minuten per kant; medium 3-5 minuten per kant; doorbakken 4-6 minuten per kant. Houd de flat iron steak tijdens het bakken in beweging over de bodem van de pan en keer het vlees regelmatig. Prik niet met een vork in het vlees, zo blijft het mals en sappig. Wikkel de flat iron steak na het bakken in aluminiumfolie en laat het geheel even rusten alvorens te serveren.
Bewaaradvies
Te gebruiken tot en met: zie voorzijde, mits gekoeld bewaard (max. 4°C). Gebruik voor of op de vermelde datum. Niet gebruiken na deze datum.
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,