Extra informatie
In Frankrijk kiezen de liefhebbers vaak voor een hele kip. Waarom? De smaak en de structuur komt bij de hele kip het beste naar voren. Elk gedeelte van de kip heeft zijn eigen karakter. Ontdek waar de Fransen dol op zijn!
Land van oorsprong
Frankrijk
Gebruik
Bereidingswijze:
verwijder de folie. Bestrooi de hele kip met (kip)kruiden aan buiten- en binnenzijde. Vul eventueel de hele kip met knoflook, citroen en rozemarijn.
Oven (180°C): leg de hele kip in een ovenschaal en plaats deze in het midden van een voorverwarmde oven. Bak de hele kip in ca. 75 minuten (30 minuten per 500 gram) gaar. Braad voor het beste resultaat de hele kip eerst aan.
Bereiding
verwijder de folie. Bestrooi de hele kip met (kip)kruiden aan buiten- en binnenzijde. Vul eventueel de hele kip met knoflook, citroen en rozemarijn.
Oven (180°C): leg de hele kip in een ovenschaal en plaats deze in het midden van een voorverwarmde oven. Bak de hele kip in ca. 75 minuten (30 minuten per 500 gram) gaar. Braad voor het beste resultaat de hele kip eerst aan.
Bewaaradvies
Geschikt om thuis in te vriezen op de dag van aankoop. Binnen 3 maanden gebruiken. Voor gebruik ontdooien.
Te gebruiken tot en met: zie voorzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,