Extra informatie
Bestrooi de hele scharrelkip met zout en peper of kipkruiden, ook aan de binnenzijde. Doe eventueel een stukje boter in de kip. Braadpan: verhit boter en/of olijf(olie) en bak de kip rondom bruin en op matige temperatuur in ca. 90 minuten gaar (30 minuten per 500 gram). Oven (180°C): leg de kip in een ovenschaal en plaats deze in het midden van een voorverwarmde oven. Bak de kip in ca. 90 minuten gaar. (30 minuten per 500 gram). Braad voor het beste resultaat de kip eerst aan.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
verwijder de folie. Bestrooi de hele kip met (kip)kruiden aan buiten- en binnenzijde. Braad voor het beste resultaat de hele kip eerst even aan. Braadpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de hele kip op matige temperatuur in ca. 80 minuten (30 minuten per 500 gram) met de deksel op de pan gaar. Oven (180°C): leg de hele kip in een ovenschaal en plaats deze in het midden van een voorverwarmde oven. Bak de hele kip in ca. 80 minuten (30 minuten per 500 gram) gaar. Let op, product door en door verhitten.
Bereiding
verwijder de folie. Bestrooi de hele kip met (kip)kruiden aan buiten- en binnenzijde. Braad voor het beste resultaat de hele kip eerst even aan. Braadpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de hele kip op matige temperatuur in ca. 80 minuten (30 minuten per 500 gram) met de deksel op de pan gaar. Oven (180°C): leg de hele kip in een ovenschaal en plaats deze in het midden van een voorverwarmde oven. Bak de hele kip in ca. 80 minuten (30 minuten per 500 gram) gaar. Let op, product door en door verhitten.
Bewaaradvies
Geschikt om thuis in te vriezen op de dag van aankoop. Binnen 3 maanden gebruiken. Voor gebruik ontdooien.
Te gebruiken tot en met: zie bovenzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,