AH Kabeljauw
5.79

AH Kabeljauw

400 g

Uit de diepvries. 400 gram (4 porties) en graatvrij. De kabeljauw heeft fijn, stevig, wit visvlees.

  • Prijsfavorieten: topkwaliteit en altijd laaggeprijsd

Andere kochten ook

AH Kabeljauwfilet € 10,99 675 g
AH Kabeljauw € 5,79 400 g
AH Kabeljauwhaasje € 6,69 250 g

Inhoud en Gewicht

  • 400 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij MSC

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Extra informatie

  • Bereiden: Bij voorkeur niet ontdooien voor gebruik. Bakken (4 minuten aan elke zijde) of pocheren (tegen de kook aanhouden gedurende 8-10 minuten).
  • Bewaren: In het vriesvak -12 °C, 1 maand na aankoop. In de diepvries -18 °C, zie houdbaarheidsdatum (en na ontdooiing niet opnieuw invriezen).
  • Meer informatie: De kabeljauw (Gadus morhua) wordt in het Noordoostelijk deel van de Atlantische Oceaan of in de Oostzee gevangen.
  • Serveersuggestie: Garneer met peterselie en een schijfje citroen.

Dit product is een Prijsfavoriet. Dat zijn onze eigen-merkproducten van topkwaliteit en ze zijn altijd voordelig. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.

Merk

AH

Land van oorsprong

China

Gebruik

Bereidingswijze:
niet ontdooien voor gebruik. Bestrooi de kabeljauw met peper en/of kruiden. Stoofpan: stoof de bevroren kabeljauw met 50 ml water en een scheut vloeibare margarine en/of (olijf)olie in 12-15 minuten gaar met de deksel op de pan. Oven (225°C): leg de bevroren kabeljauw in een ingevette ovenschaal en bak 25 minuten in een voorverwarmde oven. Magnetron (600 Watt): leg de bevroren kabeljauw in een voor de magnetron geschikte schaal en voeg 50 ml water toe. Dek de schaal af en verwarm 12-14 minuten.

Bereiding

niet ontdooien voor gebruik.
Bestrooi de kabeljauw met peper en/of kruiden.
Stoofpan: stoof de bevroren kabeljauw met 50 ml water en een scheut vloeibare margarine en/of (olijf)olie in 12-15 minuten gaar met de deksel op de pan.
Oven (225°C): leg de bevroren kabeljauw in een ingevette ovenschaal en bak 25 minuten in een voorverwarmde oven.
Magnetron (600 Watt): leg de bevroren kabeljauw in een voor de magnetron geschikte schaal en voeg 50 ml
water toe. Dek de schaal af en verwarm 12-14 minuten.

Bewaaradvies

In het vriesvak -12°C** 1 maand na aankoop. In diepvries -18°C*** zie houdbaarheidsdatum.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ten minste houdbaar tot einde: zie zijkant. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef. Ingevroren op: zie zijkant.

Allergieën

Bevat
Vis,

Kan bevatten
Eieren, Glutenbevattende granen, Schaaldieren, Soja, Tarwe, Weekdieren,

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie298 kJ (70 kcal)
Vet0.7 Gram
waarvan verzadigd0.3 Gram
waarvan onverzadigd0.4 Gram
Koolhydraten0 Gram
waarvan suikers0 Gram
Voedingsvezel0 Gram
Eiwitten16 Gram
Zout0.33 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten