Extra informatie
Dit product is een Prijsfavoriet. Dat zijn onze eigen-merkproducten van topkwaliteit en ze zijn altijd voordelig. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.
Land van oorsprong
Nederland
Gebruik
Bereidingswijze:
Verwijder de verpakking. Niet ontdooien voor gebruik. Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de lekkerbekjes op matige temperatuur in 11-12 minuten goudgeel en gaar. Regelmatig keren.
Oven: verwarm de oven voor op 220°C. Plaats de lekkerbekjes in het midden van een voorverwarmde oven en bak de lekkerbekjes in 14-18 minuten goudgeel en gaar. Airfryer: verwarm de airfryer voor op 200°C. Doe de gewenste hoeveelheid lekkerbekjes in het mandje (max. 2) en verhit ca. 14-18 minuten in een voorverwarmde airfryer. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de airfryer voor eventuele afwijkingen in bereidingswijze en maximale hoeveelheid. Friteuse: frituur de lekkerbekjes in 4-6 minuten op 170°C, bij voorkeur niet meer dan één lekkerbekje tegelijk.
Bereiding
Verwijder de verpakking. Niet ontdooien voor gebruik. Koekenpan: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de lekkerbekjes op matige temperatuur in 11-12 minuten goudgeel en gaar. Regelmatig keren.
Oven: verwarm de oven voor op 220°C. Plaats de lekkerbekjes in het midden van een voorverwarmde oven en bak de lekkerbekjes in 14-18 minuten goudgeel en gaar. Airfryer: verwarm de airfryer voor op 200°C. Doe de gewenste hoeveelheid lekkerbekjes in het mandje (max. 2) en verhit ca. 14-18 minuten in een voorverwarmde airfryer. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de airfryer voor eventuele afwijkingen in bereidingswijze en maximale hoeveelheid. Friteuse: frituur de lekkerbekjes in 4-6 minuten op 170°C, bij voorkeur niet meer dan één lekkerbekje tegelijk.
Bewaaradvies
In het vriesvak -12°C** 1 maand na aankoop. In diepvries -18°C*** zie houdbaarheidsdatum.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Ten minste houdbaar tot einde: zie zijkant. Vaak goed na deze datum. Kijk, ruik en proef.
Allergieën
Bevat
Glutenbevattende granen,
Lactose,
Melk,
Tarwe,
Vis,
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lupine,
Macadamianoot,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Walnoot,
Weekdieren,