Extra informatie
Lekker met kruidenboter, gebakken aardappelen en gemengde salade
Land van oorsprong
België
Gebruik
Bereidingswijze:
spoel de forel af onder de kraan en dep droog. Maak enkele ondiepe sneden in de huid. Bestrijk rondom met (olijf)olie en bestrooi de binnen- en buitenkant van de forel met (vis)kruiden. Oven (180°C): vul de buikholte van de forel met kruiden en enkele schijfjes citroen en besprenkel met (olijf)olie. Leg de forel in een ingevette ovenschaal met 2 eetlepels bouillon. Bak de forel in het midden van een voorverwarmde oven in 15-20 minuten gaar. Koekenpan (anti-aanbak): verhit een ruime hoeveelheid vloeibare margarine en/of (olijf)olie op hoge temperatuur, leg de forel in de koekenpan, verlaag de temperatuur naar middelhoog en bak de forel in 6-8 minuten per kant gaar. Beweeg de pan af en toe zodat de vis niet blijft plakken. Barbecue/grillplaat: vul de buikholte van de forel met (vis)kruiden en enkele schijfjes citroen en besprenkel met (olijf)olie. Bestrijk de forel met (olijf)olie. Rooster de forel in een visklem of op een schoon en heet rooster/grillplaat, 5-7 minuten aan elke kant totdat de vis gaar is. Let op, product door en door verhitten.
Bereiding
spoel de forel af onder de kraan en dep droog. Maak enkele ondiepe sneden in de huid. Bestrijk rondom met (olijf)olie en bestrooi de binnen- en buitenkant van de forel met (vis)kruiden. Oven (180°C): vul de buikholte van de forel met kruiden en enkele schijfjes citroen en besprenkel met (olijf)olie. Leg de forel in een ingevette ovenschaal met 2 eetlepels bouillon. Bak de forel in het midden van een voorverwarmde oven in 15-20 minuten gaar. Koekenpan (anti-aanbak): verhit een ruime hoeveelheid vloeibare margarine en/of (olijf)olie op hoge temperatuur, leg de forel in de koekenpan, verlaag de temperatuur naar middelhoog en bak de forel in 6-8 minuten per kant gaar. Beweeg de pan af en toe zodat de vis niet blijft plakken. Barbecue/grillplaat: vul de buikholte van de forel met (vis)kruiden en enkele schijfjes citroen en besprenkel met (olijf)olie. Bestrijk de forel met (olijf)olie. Rooster de forel in een visklem of op een schoon en heet rooster/grillplaat, 5-7 minuten aan elke kant totdat de vis gaar is. Let op, product door en door verhitten.
Bewaaradvies
Te gebruiken tot en met: zie voorzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).
Allergieën
Bevat
Vis,
Kan bevatten
Eieren,
Glutenbevattende granen,
Lactose,
Melk,
Schaaldieren,
Tarwe,
Weekdieren,
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Gerst,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lupine,
Macadamianoot,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Walnoot,