AH BBQ regenboogforel
7.99

AH BBQ regenboogforel

ca. 430 g

Deze regenboogforel is een zalmachtige zoetwatervis met een fijne structuur en een lekkere, vrij neutrale smaak.

  • Verantwoord gekweekt met zorg voor dier, natuur en milieu
  • Gemakkelijk te bereiden in oven, pan of op de BBQ of grillplaat
  • "Verwijder na bereiden de kop
  • fileer de vis via een snede over de ruglijn"

Andere kochten ook

AH BBQ regenboogforel € 7,99 ca. 430 g
AH Heekfilet gemarineerd € 4,99 ca. 220 g

Inhoud en Gewicht

  • ca. 430 g

Kenmerken

Aquaculture Stewardship Council

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Extra informatie

Lekker met kruidenboter, gebakken aardappelen en gemengde salade

Merk

AH

Land van oorsprong

België

Gebruik

Bereidingswijze:
spoel de forel af onder de kraan en dep droog. Maak enkele ondiepe sneden in de huid. Bestrijk rondom met (olijf)olie en bestrooi de binnen- en buitenkant van de forel met (vis)kruiden. Oven (180°C): vul de buikholte van de forel met kruiden en enkele schijfjes citroen en besprenkel met (olijf)olie. Leg de forel in een ingevette ovenschaal met 2 eetlepels bouillon. Bak de forel in het midden van een voorverwarmde oven in 15-20 minuten gaar. Koekenpan (anti-aanbak): verhit een ruime hoeveelheid vloeibare margarine en/of (olijf)olie op hoge temperatuur, leg de forel in de koekenpan, verlaag de temperatuur naar middelhoog en bak de forel in 6-8 minuten per kant gaar. Beweeg de pan af en toe zodat de vis niet blijft plakken. Barbecue/grillplaat: vul de buikholte van de forel met (vis)kruiden en enkele schijfjes citroen en besprenkel met (olijf)olie. Bestrijk de forel met (olijf)olie. Rooster de forel in een visklem of op een schoon en heet rooster/grillplaat, 5-7 minuten aan elke kant totdat de vis gaar is. Let op, product door en door verhitten.

Bereiding

spoel de forel af onder de kraan en dep droog. Maak enkele ondiepe sneden in de huid. Bestrijk rondom met (olijf)olie en bestrooi de binnen- en buitenkant van de forel met (vis)kruiden. Oven (180°C): vul de buikholte van de forel met kruiden en enkele schijfjes citroen en besprenkel met (olijf)olie. Leg de forel in een ingevette ovenschaal met 2 eetlepels bouillon. Bak de forel in het midden van een voorverwarmde oven in 15-20 minuten gaar. Koekenpan (anti-aanbak): verhit een ruime hoeveelheid vloeibare margarine en/of (olijf)olie op hoge temperatuur, leg de forel in de koekenpan, verlaag de temperatuur naar middelhoog en bak de forel in 6-8 minuten per kant gaar. Beweeg de pan af en toe zodat de vis niet blijft plakken. Barbecue/grillplaat: vul de buikholte van de forel met (vis)kruiden en enkele schijfjes citroen en besprenkel met (olijf)olie. Bestrijk de forel met (olijf)olie. Rooster de forel in een visklem of op een schoon en heet rooster/grillplaat, 5-7 minuten aan elke kant totdat de vis gaar is. Let op, product door en door verhitten.

Bewaaradvies

Te gebruiken tot en met: zie voorzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

Medicijn

Ja

Allergieën

Bevat
Vis,

Kan bevatten
Eieren, Glutenbevattende granen, Lactose, Melk, Schaaldieren, Tarwe, Weekdieren,

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Gerst, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lupine, Macadamianoot, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Walnoot,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie556 kJ (133 kcal)
Vet6.3 Gram
waarvan verzadigd1.5 Gram
waarvan onverzadigd4.8 Gram
Koolhydraten0 Gram
waarvan suikers0 Gram
Voedingsvezel0 Gram
Eiwitten19 Gram
Zout0.08 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten