AH Zalmfilet
17.22

AH Zalmfilet

ca. 580 g

De zalm wordt gekweekt in Noorwegen en is ASC-gecertificeerd. De keten is gesloten en daardoor transparant, we weten precies wat voor leven de zalm heeft gehad en waar de zalm vandaan komt.

  • Van nature rijk aan omega-3-vetzuren, eiwitten en vitamine D
  • Vers en onbewerkt
  • Zalmfilet is makkelijk te bereiden, in een pasta, salade of met wat groente
  • Het Voedingscentrum adviseert om eens per week een portie vis te eten, bij voorkeur vette vis zoals zalm

Andere kochten ook

AH Zalmfilet € 5,99 ca. 170 g
AH Zalmfilet op huid € 7,79 ca. 300 g
AH Zalmfilet € 9,69 ca. 310 g
AH Zalmfilet à la minute € 6,13 ca. 225 g
AH Zalm op huid € 11,89 ca. 500 g

Inhoud en Gewicht

  • ca. 580 g

Kenmerken

Aquaculture Stewardship Council

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

België

Gebruik

Bereidingswijze:
Koekenpan (anti-aanbak): dep de zalmfilet droog en bestrooi met( vis)kruiden. Verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de zalmfilet 1 minuut op hoge temperatuur. Verlaag de temperatuur naar middelhoog. Draai de zalmfilet na 4-6 minuten om en bak nog 3-5 minuten op lage temperatuur totdat de zalmfilet gaar is. Beweeg de koekenpan af en toe zodat de zalmfilet niet blijft plakken. Oven (180°C): dep de zalmfilet droog, bestrijk rondom met (olijf)olie en bestrooi met (vis)kruiden. Leg de zalmfilet in een ingevette ovenschaal en bak in het midden van een voorverwarmde oven in 10-15 minuten gaar. Stomen: bestrooi de zalmfilet met (vis)kruiden. Verhit een laagje (vis)bouillon of water in een pan. Stoom de zalmfilet in een stoomwaaier of -mandje boven de pruttelende vloeistof met het deksel op de pan in 8-10 minuten gaar.

Bereiding

Koekenpan (anti-aanbak): dep de zalmfilet droog en bestrooi met( vis)kruiden. Verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de zalmfilet 1 minuut op hoge temperatuur. Verlaag de temperatuur naar middelhoog. Draai de zalmfilet na 4-6 minuten om en bak nog 3-5 minuten op lage temperatuur totdat de zalmfilet gaar is. Beweeg de koekenpan af en toe zodat de zalmfilet niet blijft plakken. Oven (180°C): dep de zalmfilet droog, bestrijk rondom met (olijf)olie en bestrooi met (vis)kruiden. Leg de zalmfilet in een ingevette ovenschaal en bak in het midden van een voorverwarmde oven in 10-15 minuten gaar. Stomen: bestrooi de zalmfilet met (vis)kruiden. Verhit een laagje (vis)bouillon of water in een pan. Stoom de zalmfilet in een stoomwaaier of -mandje boven de pruttelende vloeistof met het deksel op de pan in 8-10 minuten gaar.

Bewaaradvies

Geschikt om thuis in te vriezen op de dag van aankoop. Binnen 3 maanden gebruiken. Voor gebruik ontdooien.
Te gebruiken tot en met: zie voorzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

Medicijn

Ja

Allergieën

Bevat
Vis,

Kan bevatten
Eieren, Glutenbevattende granen, Lactose, Melk, Schaaldieren, Tarwe, Weekdieren,

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Gerst, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lupine, Macadamianoot, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Walnoot,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie915 kJ (220 kcal)
Vet16 Gram
waarvan verzadigd2.5 Gram
waarvan onverzadigd14 Gram
Koolhydraten0 Gram
waarvan suikers0 Gram
Voedingsvezel0 Gram
Eiwitten19 Gram
Zout0.2 Gram
Omega 3 Vetzuren2 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten