AH Zalmfilet op huid
7.79

AH Zalmfilet op huid

ca. 300 g

De zalm wordt gekweekt in Noorwegen en is ASC-gecertificeerd. De keten is gesloten en daardoor transparant, we weten precies wat voor leven de zalm heeft gehad en waar de zalm vandaan komt.

  • Van nature rijk aan omega-3-vetzuren, eiwitten en vitamine D
  • 1 portie zalm van 140 g bevat voldoende omega-3-vetzuren om te voorzien in de behoefte voor een hele week
  • Vers en onbewerkt
  • Zalm met huid is zeer geschikt voor op de bbq en grill, serveer met groente
  • Prijsfavorieten: topkwaliteit en altijd laaggeprijsd

Combineren met

AH Zalmfilet € 4,23 ca. 170 g
AH Zalmfilet op huid € 7,79 ca. 300 g
AH Zalmfilet € 7,72 ca. 310 g
AH Zalmfilet € 14,44 ca. 580 g
AH Zalm op huid € 11,89 ca. 500 g

Inhoud en Gewicht

  • ca. 300 g

Kenmerken

Aquaculture Stewardship Council

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Extra informatie

Dit product is een Prijsfavoriet. Dat zijn onze eigen-merkproducten van topkwaliteit en ze zijn altijd voordelig. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.

Merk

AH

Land van oorsprong

België

Gebruik

Bereidingswijze:
Koekenpan (anti-aanbak): dep de zalmfilet droog en maak enkele ondiepe sneden in de huid. Bestrijk de zalmfilet rondom met (olijf)olie en bestrooi met (vis)kruiden. Bak de vis op de huidkant 1 minuut op hoge temperatuur. Verlaag de temperatuur naar middelhoog. Bak de zalmfilet zonder te bewegen voor 3/4 gaar in 4-7 minuten zodat de huid knapperig wordt. Draai de zalmfilet om en bak nog 1-2 minuten op lage temperatuur totdat de zalmfilet gaar is. Oven (180°C): dep de zalmfilet droog en maak enkele ondiepe sneden in de huid. Bestrijk rondom met (olijf)olie en bestrooi met (vis)kruiden. Leg de zalmfilets naast elkaar in een ingevette ovenschaal en bak in het midden van een voorverwarmde oven in 8-12 minuten gaar.

Bereiding

Koekenpan (anti-aanbak): dep de zalmfilet droog en maak enkele ondiepe sneden in de huid. Bestrijk de zalmfilet rondom met (olijf)olie en bestrooi met (vis)kruiden. Bak de vis op de huidkant 1 minuut op hoge temperatuur. Verlaag de temperatuur naar middelhoog. Bak de zalmfilet zonder te bewegen voor 3/4 gaar in 4-7 minuten zodat de huid knapperig wordt. Draai de zalmfilet om en bak nog 1-2 minuten op lage temperatuur totdat de zalmfilet gaar is. Oven (180°C): dep de zalmfilet droog en maak enkele ondiepe sneden in de huid. Bestrijk rondom met (olijf)olie en bestrooi met (vis)kruiden. Leg de zalmfilets naast elkaar in een ingevette ovenschaal en bak in het midden van een voorverwarmde oven in 8-12 minuten gaar.

Bewaaradvies

Geschikt om thuis in te vriezen op de dag van aankoop. Binnen 3 maanden gebruiken. Voor gebruik ontdooien.
Te gebruiken tot en met: zie voorzijde. Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

Medicijn

Ja

Allergieën

Bevat
Zalm, Vis,

Kan bevatten
Hydroxycitronellal, Pijnboompitten, Salicylaat, Eieren, Glutenbevattende granen, Lactose, Melk, Schaaldieren, Tarwe, Weekdieren,

Vrij van
3-Amino-2,4-dichlorophenol, 3-Aminophenol, 4-Hydroxy-Propylamino-3-Nitrofenol, Amandel, Anijsalcohol, Cashewnoot, Forel, Gerst, Ginkgo Noten, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melatonine, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Walnoot,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie915 kJ (220 kcal)
Vet16 Gram
waarvan verzadigd2.5 Gram
waarvan onverzadigd14 Gram
Koolhydraten0 Gram
waarvan suikers0 Gram
Voedingsvezel0 Gram
Eiwitten19 Gram
Zout0.2 Gram
Omega 3 Vetzuren2 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten