Extra informatie
Hele teentjes kunnen worden gestoofd. Knoflook is ideaal om te fruiten of als smaakmaker. Door knoflook te verhitten, wordt de smaak aromatischer en zoeter.Hoe fijner knoflook wordt gehakt, des te sterker wordt de smaak. Het sterkst is de smaak van uitgeperste knoflook.
Land van oorsprong
Spanje
Gebruik
Bereidingswijze:
de knoflook ontdoen van de schil, hierna snipperen of uitpersen. Hele teentjes kunnen worden gestoofd. Knoflook is ideaal om te fruiten of als smaakmaker. Door knoflook te verhitten, wordt de smaak aromatischer en zoeter.
Bereiding
de knoflook ontdoen van de schil, hierna snipperen of uitpersen. Hele teentjes kunnen worden gestoofd. Knoflook is ideaal om te fruiten of als smaakmaker. Door knoflook te verhitten, wordt de smaak aromatischer en zoeter.
Bewaaradvies
Bewaren: buiten de koelkast op een koele, donkere en droge plaats.
Allergieën
Vrij van
Amandel,
Cashewnoot,
Eieren,
Gerst,
Glutenbevattende Granen,
Haver,
Hazelnoot,
Khorasantarwe,
Lactose,
Lupine,
Macadamianoot,
Melk,
Mosterd,
Noten,
Paranoot,
Pecannoot,
Pinda's,
Pistachenoot,
Rogge,
Schaaldieren,
Selderij,
Sesamzaad,
Soja,
Spelt,
Sulfieten,
Tarwe,
Vis,
Walnoot,
Weekdieren,