AH Krieltjes vastkokend
1.99

AH Krieltjes vastkokend

500 g

Eenvoudig en snel klaarstomen in 8 minuten. Door het unieke stoomventiel in de folie ontstaat er egale garing van de aardappelen. Kortom: eenvoudig en snel te garen met behoud van vitamines.

  • Lekkere, smaakvolle aardappeltjes, zeker als je ze in de schil bereidt
  • Het stomen zorgt er ook voor dat ze smaakvol en knapperig blijven
  • Bron van vitamine c en b6
  • Bewaar de aardappelen op een koele, donkere en droge plek

Andere kochten ook

AH Krieltjes vastkokend € 2,19 1 kg
AH Krieltjes vastkokend € 1,99 500 g
AH Krieltjes mix vastkokend € 1,99 500 g

Inhoud en Gewicht

  • 500 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Extra informatie

De rassen die worden verpakt, zijn o.a. Jazzy (uk).

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
Pan: schil de krieltjes (eventueel), snij in gelijke stukken en spoel af met koud water. Kook de krieltjes in een laag water in ca. 15 minuten gaar. Afgieten, even op lage temperatuur droog laten stomen, omschudden en serveren. Koekenpan: kook de krieltjes, giet af en laat even afkoelen. Snij de gekookte krieltjes in schijfjes. Verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de aardappelschijfjes op hoge temperatuur in ca. 10 minuten goudgeel. Regelmatig keren. Magnetron (700 Watt): plaats de gesloten verpakking 8 minuten in de magnetron. Het stoomventiel voorkomt overdruk. Na bereiding de krieltjes in de verpakking 1 minuut laten nagaren. Oven (200°C): snij de krieltjes doormidden en leg ze in een ovenschaal. Voeg naar smaak (olijf)olie en peper toe. Meng het geheel en bak de krieltjes ca. 30 minuten in het midden van een voorverwarmde oven tot ze gaar en goudgeel zijn. Indien voorgegaard: 15-25 minuten.

Bereiding

Pan: schil de krieltjes (eventueel), snij in gelijke stukken en spoel af met koud water. Kook de krieltjes in een laag water in ca. 15 minuten gaar. Afgieten, even op lage temperatuur droog laten stomen, omschudden en serveren. Koekenpan: kook de krieltjes, giet af en laat even afkoelen. Snij de gekookte krieltjes in schijfjes. Verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de aardappelschijfjes op hoge temperatuur in ca. 10 minuten goudgeel. Regelmatig keren. Magnetron (700 Watt): plaats de gesloten verpakking 8 minuten in de magnetron. Het stoomventiel voorkomt overdruk. Na bereiding de krieltjes in de verpakking 1 minuut laten nagaren. Oven (200°C): snij de krieltjes doormidden en leg ze in een ovenschaal. Voeg naar smaak (olijf)olie en peper toe. Meng het geheel en bak de krieltjes ca. 30 minuten in het midden van een voorverwarmde oven tot ze gaar en goudgeel zijn. Indien voorgegaard: 15-25 minuten.

Bewaaradvies

Koel, donker en droog bewaren.

Allergieën

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie373 kJ (88 kcal)
Vet0 Gram
waarvan verzadigd0 Gram
waarvan onverzadigd0 Gram
Koolhydraten19 Gram
waarvan suikers1 Gram
Voedingsvezel2 Gram
Eiwitten2 Gram
Zout0 Gram
Vitamine B6 / Pyridoxine0.3 Milligram
Vitamine C14 Milligram
Kalium/Potassium450 Milligram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten